Hírek

Tánckihívás Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 16. 10:31

Kazincbarcikán is hódít a 2020-as év legjobb és legismertebb tánc kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek, iskolák, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót a közösségi oldalakra.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán – 2021. június 15.

Dátum: 2021. jún 15. 21:21

Mai nappal lezárul Kazincbarcika Város Önkormányzatának rendszeres járványügyi tájékoztatója. Köszönjük a koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevők munkáját és a város lakosságának türelmét, fegyelmezettségét!

Megszületett a kreatív alkotópályázatok végeredménye

Dátum: 2021. jún 15. 14:37

Megszületett a Barcika Art Kft. által kiírt kreatív alkotói pályázatok végeredménye. A pályázóktól a KolorCity Aréna falfelületeire és a Kazincbarcika, Mátyás király út 1-7. számú lakóépület homlokzatára várták a szervezők az egyedi tervezésű, kreatív, többféle technikával készült installációk terveit.

Elkezdődik a 26-os számú főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakaszának kivitelezése

Dátum: 2021. jún 15. 11:25

A 2019. március 6-ai kormánydöntés értelmében a Parlament elfogadta a borsod megyei útfejlesztések módosítását, így valósulhat meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szakmai programján belül a sok éve várt, folyamatosan elhúzódó 26-os számú főút, egyelőre 11 km-es és mindössze kétsávos Sajószentpéter – Berente elkerülő szakaszának építése.

Lezárt ügyek – Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

Dátum: 2021. jún 14. 15:49

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

A héten ballagnak a kazincbarcikai általános iskolások

Dátum: 2021. jún 14. 15:44

Június 18-án ballagnak el a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói. A kültéri ünnepségeken a ballagó diákok szülei, rokonai és a meghívott személyek életkortól, illetve koronavírus elleni védettségtől függetlenül vehetnek részt.

Soha ne hagyjuk magára az autóban az ebet!

Dátum: 2021. jún 13. 07:26

Ahogy már több gazda nyilván hallott róla, 2020-tól betörheti a rendőr a szélvédőt, ha kocsiba zárt ebet találnak a nyári melegben. Ezen felül állatkínzásért – bűncselekménynek minősülő gondatlanság vétkével – eljárás is indul a sofőr ellen.

Bűnmegelőzési tanácsok gyerekeknek a vakációra

Dátum: 2021. jún 13. 07:21

Végre itt a nyár, végre vége az iskolának, és végre szép lassan vége a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásoknak is. Veszélyhelyzet persze akad járványmentes időszakban is. Egy kis odafigyeléssel, kellő óvatossággal a baj megelőzhető és elkerülhető, hogy baleset vagy bűncselekmény áldozatává válj!

Szúnyogirtás Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 12. 08:17

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. június 15-én, kedden szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Lezárt ügyek – Vásárlótól lopták el a táskáját

Dátum: 2021. jún 12. 08:00

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk