Hírek

Így vigyázhatunk szeretteinkre az új koronavírus-járvány idején

Dátum: 2021. márc 08. 10:21

A csalók minden lehetőséget megragadnak és leginkább az idős emberekre fókuszálnak, akik egyedül élnek. Beszélgessünk rokonainkkal a veszélyekről!

Óvatos tűzrakásra figyelmeztetnek

Dátum: 2021. márc 07. 10:00

A Kazincbarcika járás katasztrófavédelmi megbízott Facebbok-oldalán hívják fel a figyelmet a biztonságos tűzrakás szabályaira.

RENDKÍVÜLI HÍR – A Szitka Péter polgármester által is kezdeményezett gyermekfelügyeletet engedélyezte a kormány az óvodákban és az általános iskolákban

Dátum: 2021. márc 06. 18:44

Jó hír az országos szigorítás, zárás idején is dolgozó családoknak, szülőknek. Magyarország kormánya a mai napon kihirdette, hogy a városvezetői és lakossági nyomásnak engedve mégiscsak engedélyezi a gyermekfelügyelet biztosítását az óvodákban és az általános iskolákban.

Figyelmeztetés a túrázóknak

Dátum: 2021. márc 06. 10:00

Figyelmeztetést adott ki a túrázóknak az Agrárminisztérium. A minisztérium a Facebook-oldalán arra hívja fel a figyelmet, az erdőkben és környékükön mindenki óvatosan járjon, főként, ha csíkos kismalacot lát.

Távozik Pacsi Bálint

Dátum: 2021. márc 06. 09:45

Távozik Pacsi Bálint a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. március 5.

Dátum: 2021. márc 05. 18:33

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Közlemény a megyei könyvtár zárvatartásáról

Dátum: 2021. márc 05. 12:06

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel 2021. március 8-tól szünetelteti minden szolgáltatását.

Rendkívüli hír – Szigorodnak a korlátozások

Dátum: 2021. márc 04. 16:05

A kormány döntése értelmében újabb szigorításokat vezetnek be az országban. Március 8-tól április 7-ig bezárják az óvodákat és az iskolákat, március 22-ig bezárnak az üzletek és minden szolgáltatás szünetel. Kazincbarcikán már március 5-től kötelező a közterületeken a maszkviselés.

Vonzónak találja több gyorséttermi lánc is Kazincbarcikát

Dátum: 2021. márc 04. 13:12

A tervek szerint egy gyorséttermi lánc települhet Kazincbarcikára. A napokban felkapott hír futótűzként terjedt a közösségi média oldalain. A gyorséttermi lánc által favorizált Móricz Zsigmond téri zöld területet Kazincbarcika Város Önkormányzata nem fogadta el helyszínnek, így a további egyeztetések eredményeként a Jószerencsét úti használaton kívüli nyilvános wc területén valósulhat meg a beruházás.

Hahó, könyvtár(s)ak – készüljetek!

Dátum: 2021. márc 03. 13:32

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár az idén is meghirdeti a Hahó, könyvtár(s)ak! című olvasásnépszerűsítő játékot a megye 3. és 4. osztályos tanulói számára. A fődíj – a tervek szerint – egy ingyenes nyári (olvasó)táborozás Bogácson.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk