Hírek

Véget ért a téli szünet az általános iskolákban

Dátum: 2021. jan 06. 11:38

A téli szünetet követően, ismét elkezdődött a tanítás a város általános iskoláiban. A Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményiben, valamint a Tompa Mihály Református Általános Iskolában az intézményvezetőktől kapott információk szerint, jelenleg nincs COVID-19-el fertőzött személy.

Az KSZSZK intézményeiben nincs COVID-19 fertőzött ellátott

Dátum: 2021. jan 06. 11:35

Továbbra is meghatározott időpontokban lehet csomagot eljuttatni a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ idősellátó intézményeiben lakóknak. István Zsolt igazgató elmondta, hogy a bentlakásos egységekben, nincs COVID19 fertőzésben érintett ellátott.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 5.

Dátum: 2021. jan 05. 18:11

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Folyamatos volt a szolgálat

Dátum: 2021. jan 05. 12:28

Az ünnepek alatt, illetve a két ünnep között is folyamatos volt a szolgálat a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészetnél.

Keresik a baleset tanúit

Dátum: 2021. jan 05. 12:18

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.

Rendőrkézen egy alvó családot kifosztó páros

Dátum: 2021. jan 05. 12:14

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

„Legyen klassz a maszk!”

Dátum: 2021. jan 04. 12:06

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja „Legyen klassz a maszk!” elnevezéssel kezdeményezett akciót a gyermekek maszkviselési szokásainak jobbá tétele érdekében.

Zsombor szülei bíznak abban, hogy 2021 a gyermekük éve lesz!

Dátum: 2021. jan 04. 08:00

Új év, új célok Burinda Zsombor gyógykezelésének megvalósulásáért, olvasható a kisfiú közösségi médiaprofilján. Idén február 6-án esedékes az újabb gerinccsapolásos kezelés. Zsombor szülei bíznak abban, hogy talán ez lesz az utolsó megpróbáltatás, hiszen a fájdalmas lumbálás és a többszöri próbálkozás a gerinccsatorna megtalálására nagyon megterhelő.

Oltási terv készült

Dátum: 2021. jan 03. 10:47

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása alapján a lakosság tömeges oltásánál prioritási sorrendet kell felállítani, amelynek alapját az önkéntesség, és a COVID-19 koronavírus okozta megbetegedés szempontjából való veszélyeztetettség képezi.

Öt autót rongált meg

Dátum: 2021. jan 03. 10:33

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk