Hírek

Kizárólag előzetes időpontfoglalással vehetők igénybe a Kazincbarcikai Járási Hivatal és a Kormányablak szolgáltatásai

Dátum: 2020. nov 11. 08:19

A Kazincbarcikai Járási Hivatal tájékoztatása szerint 2020. november 11. napjától kezdődően határozatlan ideig minden kormányhivatali ügyfélszolgálatra vonatkozóan korlátozó intézkedések kerültek bevezetésre.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 10.

Dátum: 2020. nov 10. 16:41

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Ködre számítsanak a közlekedők!

Dátum: 2020. nov 10. 10:54

Az előrejelzés szerint szinte az egész országban köd nehezíti a közlekedést. Fogadják meg a rendőrség tanácsait!

A legjobb apró poéták

Dátum: 2020. nov 10. 09:53

Megszületett a döntés az „Apró poéták” történetíró pályázaton, melyre kisiskolások műveit várták a nagyszüleikkel kapcsolatban. A beérkezett történeteket R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas írónő zsűrizte, aki személyes üzenettel köszönte meg a kis alkotók munkáját.

Mezei futóverseny a Csónakázó-tónál

Dátum: 2020. nov 09. 14:23

A Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétika Szakosztálya rendezésében zajlott november 7-én az Északkelet-magyarországi régiós mezei futóverseny a Csónakázó-tónál. A Magyar Atlétikai Szövetség támogatásával tartott megmérettetésen 8 fős csapatok indultak U-9-es kategóriában 800 méteren, U-11-esben 1200 méteren és U13-asban 1600 méteren.

Változik a Mezey István Művészeti Központ nyitvatartása

Dátum: 2020. nov 09. 13:57

November 12-étől változik a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárának a nyitvatartása. A Mezey Művész Kávézóból csak elvitelre történhet vásárlás, valamint az Egressy Béni Városi Könyvtár személyesen igénybe vehető szolgáltatásai határozatlan időre szünetelnek.

Hamarosan szirénapróba a Borsodchemben!

Dátum: 2020. nov 09. 13:09

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a hamarosan a Borsodchem Zrt. felől érkező szirénahang hangpróbát jelent.

Digitális oktatás a gimnáziumban

Dátum: 2020. nov 08. 15:49

Egy héttel meghosszabbította a digitális oktatást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban az iskola vezetősége. Továbbra is több pedagógus és munkavállaló beteg vagy karanténra kötelezett, illetve nőtt a COVID tüneteket mutató diákok száma.

A fűtési szezon veszélyei

Dátum: 2020. nov 08. 10:00

A mustgáz valamint a fűtési szezon veszélyeire hívta fel a figyelmet Dojcsák Dávid címzetes tűzoltószázados, sajtószóvívő, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársa. Dojcsák Dávid emellett tanácsokat is adott, mire érdemes odafigyelni a pincékben, illetve a fűtési szezon megkezdésekor otthonainkban.

A járványhelyzet miatt folyamatosan változik az oktatás rendje a kazincbarcikai nevelési-oktatási intézményekben

Dátum: 2020. nov 07. 11:50

A járványhelyzet miatt folyamatosan változik az oktatás rendje a kazincbarcikai nevelési-oktatási intézményekben. Kérjük, rendszeresen figyeljék az önkormányzat és az intézmények tájékoztatását!

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk