Hírek

Virtuális Kolorfutás Kazincbarcika

Dátum: 2020. okt 06. 16:52

Sétálj, kocogj, fuss Zsombiért!

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Dátum: 2020. okt 06. 16:31

2020. év október 8-tól Kazincbarcika Város településen belül részleges rágcsálóirtást történik.

Barcika Szolg Kft. – Közlemény távhővezeték meghibásodás elhárításáról

Dátum: 2020. okt 06. 15:07

Tisztelt Felhasználóink! A kazincbarcikai távhővezeték rendszeren a tegnap esti órákban meghibásodás történt. Ennek következtében a távhő szolgáltatás a hiba elhárításáig az alább felsorolt épületekben szünetelt. Az érintett területen a Barcika Szolg Kft szakemberei elhárították a hibát és a szolgáltatás újra él.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Hazai győzelem az Aqvital FC Csákvár ellen

Dátum: 2020. okt 06. 13:44

A Merkantil Bank Liga tizenegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika az Aqvital FC Csákvár csapatát fogadta vasárnap délután. A hazai együttesnek ezúttal sikerült itthon tartani a három pontot, így a tabella 11. helyét foglalják el.

A diákolimpia legjobbjai

Dátum: 2020. okt 05. 20:23

Díjat kaptak a diákolimpián legjobban szereplő iskolák. Október 5-én a Mezey István Művészeti Központban tartottak értékelő találkozót az érintett iskolák vezetői és a városvezetők.

Sikeresen szerepeltek a súlyemelőink

Dátum: 2020. okt 05. 18:19

Abaújszántón rendezték meg a Serdülő és Ifjúsági Súlyemelő Országos Bajnokságot október 3-án és 4-én. A város először adott otthont ilyen rangos eseménynek, melyen természetesen részt vettek a kazincbarcikai klub fiatal sportolói is.

„Adj Egy Ötöst!”

Dátum: 2020. okt 05. 17:12

Szemléletformáló napot tartottak szeptember 17-én, az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola diákjai közösen a Csillagfürt EGYMI Kazincbarcikai Tagintézményének tanulóival az „Adj Egy Ötöst!” pályázat keretén belül.

Segítség a segítőknek

Dátum: 2020. okt 04. 11:37

Ünnepélyes keretek között került átadásra a BorsodChem adománya a Kazincbarcikai Mentőállomás részére, amely a munkavállalóik összefogásával valósult meg. Az egy hónapon át tartó "jótékony" testmozgás eredményeként a Társaság támogatja a helyi mentőállomás eszköz vásárlását és az állomás korszerűsítését.

Senior Kul-túra – séta a városban

Dátum: 2020. okt 04. 11:26

Október elsején indult el az Idősek hónapja programsorozat. Az első szépkorúaknak tervezett program a Senior Kul-túra elnevezésű belvárosi séta, szobor- és házfaltúra volt.

Naprakészen Kazincbarcikáról

Dátum: 2020. okt 04. 09:00

Az alábbi totó megfejtői között három páros belépőjegyet sorsolunk ki Prof. Dr. Bagdy Emőke október 19-ei Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására. A válaszokat könnyen megtalálja, ha figyelemmel kíséri médiafelületeinket.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk