Hírek

A CCC Team is ott lesz a rajtnál!

Dátum: 2020. júl 18. 08:00

A koronavírus-járvány miatt "újatervezett" Tour de Hongrie együtteseit bemutató sorozatunkban egy újabb sztárcsapat következik: részt vesz az idei Magyar Körversenyen a lengyel World Team, a CCC Team is! Elképzelhető, hogy soraiban a tavalyi Magyar Körverseny harmadik helyezettjével, Valter Attilával...

Színjátszó tábor

Dátum: 2020. júl 17. 09:51

Július 13-án hétfőn hétfőn indult a színjátszó tábor, aminek célja a nyári vakáció hasznos eltöltése interaktív formában, szakképzett emberek irányításával. A foglalkozások során, a gyerekek belekóstolhatnak a színjátszás, a színpadi és a színpad mögötti munka világába.

Ma indul a vízijáték

Dátum: 2020. júl 17. 09:24

Július 17-én ismét elindul a megújult Fő tér közkedvelt vízijáték-show-ja. A látványosság minden este 19.30, 20.00, 20.30, 21.00, és 21.30-as kezdéssel várja az érdeklődő városlakókat.

Gallyazás és ritkítás a biztonságos környezetért

Dátum: 2020. júl 16. 13:32

Az elkövetkező hetekben a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai felülvizsgálják és elvégzik a város területén szükséges gallyazási, ritkítási feladatokat.

Horgászat – a „nyugalom szigete”

Dátum: 2020. júl 16. 09:40

A szenvedélyes „pecások” esküsznek, a horgászatnál nincs jobb tevékenység. A friss levegő, a csodálatos környezet, a víz megnyugtató közelsége üdítően hat testre és lélekre egyaránt. Nem beszélve a fogásból készített finom halételekről. Kazincbarcikán a Csónakázó-tó, Herbolyán pedig az I-es, és a II-es számú tavak állnak rendelkezésére a horgászat szerelmeseinek.

Megérintenek az emberi sorsok árnyoldalai

Dátum: 2020. júl 15. 09:31

Nem könnyű feladat emberekkel foglalkozni, hiszen mindenki egyedi gondokkal, nehézségekkel küzd. Ugyanakkor lélekmelengető örömeikben osztozni. Ekképpen vélekedik Tomcsák Andrea is, a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal Hatósági és Jogi Osztályának hagyatéki ügyintézője, aki munkája során megtapasztalta az emberi élet árnyékos és napos oldalát egyaránt. A köztisztviselők napja alkalmából a Kazincbarcika Város Közszolgálatáért díjjal kitüntetett hölggyel a Polgármesteri Hivatalban találkoztunk. Időnként meghatott, máskor vidám tónusú beszélgetésünkből egy kiteljesedett életpálya mindennapjai tárulnak az olvasó elé.

Egyházi és családi programok az új közösségi házban Felső-Barcikán

Dátum: 2020. júl 15. 08:30

Egy felújított közösségi házban tarthatnak családi és más egyéb programokat, összejöveteleket a Kazincbarcika-felsői Református Egyházközség tagjai. A leromlott állapotú régi parasztházat még 2016-ban vásárolták meg, amit négy év alatt sikerült felújítani.

Ismét elkezdődik az úszásoktatás

Dátum: 2020. júl 14. 14:08

Újraindul a koronavírus-járvány miatt a Kazincbarcikai Fedett Uszodában kora tavasszal félbeszakadt úszásoktatás. Az általános, valamint az intenzív úszásoktatásra két turnusban lehet jelentkezni. Az edzésekre 5-10 éves gyermekeket várnak. Az általános úszótanfolyamot azoknak a gyerekeknek ajánlják, akik most ismerkednek a sport alapjaival.

Beutazási korlátozás

Dátum: 2020. júl 14. 11:04

Beutazási korlátozásokat jelentett be a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Budapesten. Kedden éjfél után lépnek életbe azok a korlátozások, amelyeket a koronavírus-járvány második hullámának elkerülése érdekében hoztak.

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. júl 13. 11:17

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt Tompeti és Barátai produkcióra, illetve a későbbi időpontra halasztott programokra: a Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig előadására, Prof. dr. Bagdy Emőke, Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására, a Zorán koncertre, valamint a Hadart Színház Oscar című előadására szóló jegyek július 17-éig még visszaválthatók. Az előre megvárásolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk