Hírek

Kevesebb betegforgalom és megnövekedett eRecept írás a háziorvosi rendelőkben

Dátum: 2020. máj 16. 09:35

Lassan minden téren újraindul az életünk. Kimerészkedünk a kávéházak teraszaira, elkezdjük látogatni az élelmiszerboltokon kívüli üzleteket, lemegyünk a parkba egy jót sétálni, bringázni a városba, sőt a háziorvosunkat is felkereshetjük a megadott időpontban.

Túrázik a család

Dátum: 2020. máj 15. 13:24

Az utóbbi időben a túrázás egyre népszerűbbé vált, és akár igazi családi program is lehet, hiszen ez a mozgás nagyszerű módja annak, hogy jó hangulatban töltsük a szabadidőnket. Viszont mielőtt belevágnánk ebbe a sportba, érdemes néhány dolgot tudnunk róla.

Bűnmegelőzés játékosan

Dátum: 2020. máj 15. 12:53

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány a „Maradj Otthon Mozgalom” EduSenior Karantén Képzési Program keretén belül, játékos szellemi vetélkedőt hirdetett a szépkorúak részére.

eSZJA: sokan nem hagyják az utolsó pillanatra

Dátum: 2020. máj 15. 10:42

Már csaknem 2,8 milliószor léptek be a NAV eSZJA felületére az ügyfelek, hogy megnézzék az szja-bevallási tervezetüket. A NAV által készített, személyre szabott dokumentum pillanatok alatt elérhető a hivatal weboldaláról is KAÜ azonosítás után.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. május 14.

Dátum: 2020. máj 14. 17:17

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma 42 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma 1 fő.

Újraindultak az egészségügyi ellátások bizonyos formái

Dátum: 2020. máj 14. 16:38

A koronavírus okozta járványhelyzet miatti korlátozások enyhítésének köszönhetően május 4-étől szigorú ellenőrzés mellett, de újraindultak az egészségügyi ellátások egyes formái, mint a háziorvosi és fogászati ellátások, a szakrendelések, a transzplantációs beavatkozások bizonyos formái és az egynapos sebészet ellátás.

Covid-19 tesztgépet szerzett be az önkormányzat

Dátum: 2020. máj 14. 11:20

A Kazincbarcikai Nonprofit Kórház Kft.-vel való egyeztetéseket követően május 7-én érkezett meg Kazincbarcikára az a gép, mellyel laboratóriumi körülmények között COVID-19 tesztelés is végezhető. A gép kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy megfelelő referenciával rendelkezzen, így esett a választás a Nemzeti Népegészségügyi Központ és más városok is, mint például Veszprém vagy Budapest-Zugló által is használt típusra. A gép beszerzését Kazincbarcika Város Önkormányzata finanszírozta.

Indul a Diákolimpia Game Time: próbáld ki magad!

Dátum: 2020. máj 14. 09:27

A koronavírus - járvány miatt március 11-én félbeszakadt Diákolimpia idei versenysorozatának népszerűsítése a célja a Magyar Diáksport Szövetség által szervezett Diákolimpia GameTime online játéknak.

Környezetbarát, köztéri tisztítógépet vásárolt az önkormányzat

Dátum: 2020. máj 13. 12:16

Közterületek tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas környezetbarát ipari tisztítógépet vásárolt Kazincbarcika Város Önkormányzata.

Új pályákon edzhetnek a fiatal tehetségek

Dátum: 2020. máj 13. 12:15

Júliusra már el is készülhet négy darab salakos versenypálya Kazincbarcikán a Kazinczy Tornacsarnok szomszédságában. Az újabb sportlétesítmény megvalósítását Kazincbarcika Város Önkormányzata 8 millió forinttal támogatta. A kiemelkedő helyi utánpótlás-nevelésre a Magyar Tenisz Szövetség is felfigyelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk