Hírek

Barcika Szolg Kft. – Tájékoztatás telefonvonal meghibásodásról

Dátum: 2020. ápr 30. 18:43

Telefonvonal-hiba miatt jelenleg nem érhető el a Barcika Szolg Kft. távhőszolgáltatási hibafelvételi központja. A szolgáltató dolgozik a probléma elhárításán, addig is a bejelentéseket személyesen vagy e-mail formájában tehetik meg.

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – Heti közlekedési helyzet

Dátum: 2020. ápr 30. 15:22

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén három közlekedési baleset történt, melyből két esetben a járművezető nem biztosított elhaladási elsőbbséget az útkereszteződésben, illetve körforgalomba történő becsatlakozáskor, egy esetben pedig nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett. A balesetek során a járművekben dologi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Folyamatos ügyeletet tartanak

Dátum: 2020. ápr 30. 10:53

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményegységei otthoni munkavégzés melletti ügyeleti szolgáltatást biztosítanak. A szükséges védőeszközök mint a szájmaszk, gumikesztyű, fertőtlenítő szerek rendelkezésre állnak az ügyeleti, illetve egyéb szakmai feladatokat ellátó munkatársak részére.

Kreativitás a négy fal között

Dátum: 2020. ápr 29. 13:59

Az Edusenior Karantén Képzési Program alprogramja

A pedagógiai szakszolgálat online segít

Dátum: 2020. ápr 29. 11:50

Bár a koronavírus-járvány miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézményében és a Sajószentpéteri Telephelyén a személyes jelenlétet igénylő feladatellátás március 16-ától ugyan szünetel, azonban szolgáltatásaikat online/digitális formában továbbra is biztosítják.

Digitális oktatás a Csillagfürtösöknél

Dátum: 2020. ápr 29. 09:13

A digitális oktatásra való áttérés talán a Csillagfürt EGYMI Kazincbarcikai Tagintézménye számára jelenthette az egyik legnagyobb kihívást. Az SNI tanulók oktatásához szükséges speciális feltételek biztosítása a megváltozott körülmények között teljesen más elvárásokat és megoldásokat igénylő feladat a szakemberek és a családok számára, mint a hagyományos általános iskolai képzésnél.

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 28.

Dátum: 2020. ápr 28. 17:44

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 55 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 0 fő.

Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ - Rendkívüli intézkedések a kazincbarcikai idősotthonokban

Dátum: 2020. ápr 28. 15:52

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos idősellátó intézményegységekben március 9-étől látogatási tilalmat, március 16-ot követően kijárási korlátozást vezettek be. Minden telephelyen rendkívül komoly erőfeszítések történnek, a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében, amelyek lényegesen túlmutatnak a megszokott, „hétköznapi” tevékenységeken – hangsúlyozta István Zsolt igazgató.

Barcika Szolg Kft. – Szerdán leáll a távfűtés

Dátum: 2020. ápr 28. 12:54

Tisztelt felhasználóink! Mivel a napi átlaghőmérsékletek az elmúlt hétvégén és e hét elején meghaladták a szolgáltatási szerződésekben rögzített értékeket, a Barcika Szolg Kft. 2020. 04. 29-én szerdán leállítja a fűtésszolgáltatást Kazincbarcika távhőszolgáltatással ellátott épületeiben.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk