Hírek

Talán a jövő nagy sportolói edzenek a kazincbarcikai óvodákban a Fitt Ovi keretében

Dátum: 2023. nov 01. 10:51

A kicsik nagyon élvezik, hogy nem kell a benti tornaszobába zsúfolódni. Bár ők játékként élik meg a Fitt Ovit, valójában nagyon is szakszerű foglalkozásokkal fejlesztik a pedagógusok a mozgáskészségüket Kazincbarcikán.

Eszközfejlesztés és új vezető a Barcika Prímánál

Dátum: 2023. okt 31. 15:00

Az önkormányzattól kapott 11 új főzőüsttel a város étkeztetője, a Barcika Príma Kft. jóval gyorsabban készítheti az ételeket. Ráadásul a cég októbertől új ügyvezetővel folytatja a munkát.

A kazincbarcikai ovis boldog ovis!

Dátum: 2023. okt 31. 09:00

Az egy évre szóló „boldog óvoda” cím csak a kezdet. Liptákné Gergely Valéria, a Kazincbarcikai Összevont Óvodák intézményvezetője szerint a következő cél az „örökös boldog óvoda” minősítés elnyerése, hogy kezeik között egy empatikus, szeretni és kapcsolódni tudó generáció cseperedjen fel.

A zumbától sem hátráltak meg a szépkorúak!

Dátum: 2023. okt 30. 15:00

Nemcsak sétára, de lendületesebb edzésformákra is lehetőség volt az Érettek mozgása program alkalmából. A kazincbarcikai idősek pedig ismét megmutatták, hogy eszük ágában sincs otthon kornyadozni…

A vízijáték-show csütörtökön tavaszig elköszön

Dátum: 2023. okt 30. 08:00

Kazincbarcikán eggyel több jele van az ősz éves diadalmaskodásának a tarka falevelek hullásánál és a reggeli füstös leheletek ébredésénél. Az év világosabb felének alkonyaiba újabb színeket csempésző Fő téri vízijáték-show november 2. után kihuny és elapad tavaszig, mondhatni téli álomra szenderül, és 2024-ben vár majd újra mindenkit.

Többágú, mozgalmas egészségnap Kazincbarcikán

Dátum: 2023. okt 29. 18:00

Hasznos őszi egészségnapnak adott teret a Mezey István Művészeti Központ Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében. Az érdeklődők részt vehettek vérnyomás-, vércukorszint- és oxigénszaturáció-mérésen, érterápiás bemutatón, valamint anyajegy- és szemölcsszűrésen is. A Vöröskereszt munkatársai pedig szakszerű újraélesztés-oktatást tartottak.

Műfüves pálya épült az Árpád Fejedelem Tagiskolában is

Dátum: 2023. okt 29. 14:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a KBSC 4 általános iskolában épít futsal méretű labdarúgópályát a városban. A Kazinczy Ferenc Tagiskolában május végén adták át az elsőt, a második pedig most készült el az Árpád Fejedelem Tagiskola udvarán. Az ünnepélyes átadót október 25-én tartották az intézményben.

Még elszántabbá tette a sár a XII. KolorCross kupa versenyzőit

Dátum: 2023. okt 29. 08:00

A Kerékpár Klub Kazincbarcika szervezésében lezajló futam sikerének az időjárás kihívásai sem szabhattak gátat. Akadt olyan aranyérmes, aki azt élvezte a legjobban, hogy a vizes kanyarokban csúszkált…

Tiszta virágos mozgalom 2023 — díjátadó ünnepség

Dátum: 2023. okt 29. 00:02

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület ebben az évben is meghirdette városszépítő mozgalmát, „Tiszta, virágos” címmel. A felhívásban az egyesület arra kérte Kazincbarcika lakosságát, intézményeit, vállalkozásait, hogy mutassák meg környezetük szépségét, küldjenek fotót az általuk gondozott virágoskertekről, készítsenek képeket az ablakaikban, erkélyeiken, lépcsőházaik környezetében pompázó növényeikről.

Parkolási tudnivalók mindenszentek közeledtével

Dátum: 2023. okt 28. 20:14

Ezen a hétvégén már egyre többen látogatnak ki Kazincbarcikán a temetőbe. Ez azt jelenti, hogy egyre nagyobb a Jószerencsét úti autósforgalom, amit a város önkormányzata ideiglenes parkolóhelyek biztosításával igyekszik kezelni, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet közreműködésével.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk