Hírek

Online szolgáltatások az Egressy Béni Városi Könyvtártól

Dátum: 2020. ápr 15. 14:26

Az Egressy Béni Városi Könyvtár a kényszerű zárva tartás ideje alatt a háttérmunkák elvégzése mellett sem feledkezik meg a könyvtárhasználókkal való kapcsolattartásról.

Mérlegen a hosszú hétvége - ellenőriztek, figyelmeztettek

Dátum: 2020. ápr 15. 10:51

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai a hosszú hétvége alatt folyamatosan ellenőrizték a köztereket, több rendőr és rendész páros, valamit gyalogos rendészek is fokozottan ügyeltek a pihenőparkok látogatásának tilalmára.

A húsvéti maradék kincset ér

Dátum: 2020. ápr 15. 08:45

A húsvéti sütés főzés alkalmával a háziasszonyok nem ritka esetben jóval több alapanyagot vásárolnak, mint amit a család az ünnep alatt elfogyaszt.

Könyvtári múltidéző

Dátum: 2020. ápr 14. 20:38

Barangolás a könyvtárak világában

Kazincbarcika Város Önkormányzata arra buzdít: Maradj otthon! – 2020. április 14.

Dátum: 2020. ápr 14. 17:20

Helyzetjelentés: A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Edelényi Járási Hivatal tájékoztatása alapján Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma: 87 fő. Járványügyi elkülönítés alatt álló személyek száma: 0 fő.

Könyvtárosok világnapja – ünnep virtuális keretek között

Dátum: 2020. ápr 14. 15:32

A könyvtárosok világnapját ünnepeljük

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Dátum: 2020. ápr 14. 08:12

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy 2020. április 14-től Kazincbarcika város településén belül teljes rágcsálóirtást végzünk.

Vigyázzunk a kullancsokkal!

Dátum: 2020. ápr 13. 09:40

Bár még kissé szeszélyes az idő, de a napsütéssel tagadhatatlanul megérkezett a tavasz, hozzájárulva ezzel az apadó D-vitamin-szükségletünk újratöltéséhez. Az újra kibontakozó természetnek azonban vannak többé kevésbé mindannyiunkat érintő veszélyei is. Bár a koronavírussal kapcsolatos vészhelyzet és kijárási korlátozás nem a megszokott módon csalogatja a levegőre és a szabadba a lakosságot, ennek ellenére gyakran találkozunk a parkokban, természetben sétálgató családokkal.

Húsvét – megnéztük mi fogyott a legjobban a piacon

Dátum: 2020. ápr 12. 12:22

Teljesen átalakultak a vásárlási szokások a koronavírus-járvány miatt. Csak bizonyos időpontokban vásárolhatunk be, áruhiányt nem tapasztaltunk. Zöldség, gyümölcs, hentesáru is akadt bőven a Városi Piaccsarnok pultjain. A húsvét előtti napokban a sonka, a füstöltkolbász, a friss zöldségek és a tojás volt a sláger.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk