http://kolorline.hu/5. Kolorfesztivál – Programdömping a 10. napon

5. Kolorfesztivál – Programdömping a 10. napon

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sport- és gyermekprogramok, könnyű- és komolyzene – színes volt a paletta az 5. Kolorfesztiválon Kazincbarcikán és a térségben.

A XLIV. Aggtelek Kupa Hegy-és Sziklamászó Fesztivállal startoltak a programok csütörtök reggel a Baradla-barlangnál. A Perem Sziklamászó Egyesület szervezésében több napon keresztül, több útvonalon próbálhatják ki magukat a sziklamászás szerelmesei.
A programok csütörtök délután a Kolor Kölyökszigeten folytatódtak, ahol ma is várt mindenkit a „Kézműves bütykölde”, az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub pedig mesékkel, mondókákkal igyekezett megismertetni az arra fogékony gyerkőcöket, és „Könyvtárkóstolgató” is volt. A családok pedig interaktív vetélkedőn mérhették össze tudásukat.

inter családi vet interaktív családi vet kézműves bütyi
A Kolorcountry következő állomása Bánhorváti volt, ahol Steve Taylor-Szabó pánsípművész lépett fel. Az esemény elején előbb Bánhorváti polgármestere köszöntötte a megjelenteket. Földvári István emlékeztetett, a település tavaly csatlakozott először a Kolorfesztiválhoz, akkor a református templomukban fogadták a Misztrál együttest.
– Idén Steve Taylor-Szabó pánsípművész látogatott el a bánhorváti katolikus templomba és reméljük, hogy jövőre is csatlakozni tudunk a programsorozathoz hasonlóan színvonalas produkcióval – mondta Földvári István.
A különleges koncerten telt ház előtt csendültek fel a klasszikus zenék és egy-egy filmsláger is, természetesen mind-mind pánsípon.

 

steve taylor-001
A Don Bosco Sportközpontban csütörtökön a Máté Péter Emlékzenekar lépett fel – ugyancsak telt ház előtt. A koncert szomorú apropója az volt, hogy idén februárban lett volna hetven éves a tragikusan fiatalon elhunyt zenészlegenda.
Az est során Máté Péter legismertebb és legkedveltebb slágereit Gallusz Nikolett, Tabáni István, Kökény Attila és Bolyki Balázs énekelte el a barcikai közönségnek.

 

máté péter

 

Kazincbarcikán első alkalommal lépett fel a hazai poppaletta egyik legígéretesebb előadója Marge a Csónakázó-tónál. Az Eurovíziós Dalfesztiválból is jól ismert énekesnő csaknem hét évvel ezelőtt került a köztudatba, 2016-tól pedig egy új formációval járja az országot. A poppos-elektronikus dalok hamar elnyerték a helyi közönség tetszését is, akik óriási tapssal jutalmazták Marge koncertjét.
Az est zárásaként a fiatalok kedvence, a Wellhello szórakoztatta az érdeklődőket. Fluor és Diaz többször is fergetes bulit csinált Kolorcity-ben. A fesztivál szervezői éppen ezért gondolták úgy, hogy az idei zenei kínálatból sem hagyhatják ki a csapatot. Jól gondolták, hiszen több ezren tomboltak a „sohavégetnemérős” nyári éjszakán.

 

marge_wellhello (2) marge_wellhello (3) marge_wellhello (5) marge_wellhello (6) marge_wellhello (7)

 

Az ország leghosszabb és legszínesebb fesztiválján augusztus 11-én folytatódnak a kölyökprogramok a Völgy parkban. A kilátogatók 15.00 órától kézműveskedhetnek, majd Szemerei László varázslatos bűvészműsorát is megnézhetik.
Este hét órától a helyszín újra a Csónakázó-tó, ahol először Völgyesi Gabi és a Unique Akusztik, fél tíztől a Magna Cum Laude lép a színpadra.

További híreink

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Dátum: 2017. okt 22. 20:44

Az ETO FC Győr csapata látta vendégül október 22-én aí KBSC-t. A barcikai gárda küzdelmes mérkőzést játszott a győriekkel, de végül nem sikerült elhozni a 3 pontot.

Tovább szárnyalnak a barcikai férfi kézilabdázók

Dátum: 2017. okt 22. 18:39

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az 5. fordulóban a Fehérgyarmat együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak a második félidőben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően arattak újabb győzelmet.

Pátrovics Géza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díj egyik jelöltje

Dátum: 2017. okt 22. 18:25

Pátrovics Géza súlyemelő edző neve foglalom Kazincbarcikán. A sportember most a Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díjának egyik jelelöltje a Magyar Sport kategóriájában.

Szén-dioxid mérgezést kaphattak

Dátum: 2017. okt 22. 11:40

Három férfit mentettek ki a borospincéből egy Kazincbarcikához közeli településen.

Programajánló

Október 23-i megemlékezés Kazincbarcikán

Egressy Béni Művelődési Központ

Slamovits Tibor előadóestje

Kazincbarcika

HOWARD MATHEU KÜLÖNÖS ESETEI

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

HALLOWEEN

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

Színházi előadások kicsiknek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Melyik köztéri alkotás a kedvence?

Szavazzon! Önnek melyik kazincbarcikai alkotás vagy alkotások tetszenek a legjobban?

Gumiabroncsszobrok

Színes házfalak

Sárkány

Unikornis

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk