KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Lépéselőnyben a Vegyész

Lépéselőnyben a Vegyész

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ismételte magát a történelem, hiszen a tavalyi szezonban is a Szolnok volt az ellenfél a Magyar Kupában a 4 közé jutásért. Egy évvel ezelőtt az alföldi együttes megálljt parancsolt a Kazincbarcikának, és olyannyira jól szerepelt, hogy a kupát is elhódította, legyőzve előbb az elődöntőben a Kaposvárt, majd a fináléban a Pénzügyőrt. A szolnoki együttes azonban meggyengült tavalyhoz képest, több kulcsjátékosát elveszítette, így most nem ők voltak a párharc esélyesei. A bajnokságban a Vegyész ebben az évben már győzött a Szolnok ellen hazai pályán 3-0-ra, és a tavalyi bajnoki bronzmeccsen sem hagyta érvényesülni mostani riválisát.

Erre a mérkőzésre azonban alaposan felszívta magát a vendégcsapat, és 9-6-os vezetésénél Daniel Oravecnek kellett időt kérnie. A hazai tréner tanácsait megfogadták a játékosok, és a szett közepén már 17-14-nél náluk volt az előny. Gulyás Ferenc ekkor magához hívta játékosait, de az időkérés sem segített a vendégeken, 25-18-ra hozta a Vegyész az első játszmát.

A folytatásban villámrajtot vett a szolnoki együttes, a nézők is csodálkoztak azon, hogy 8-1-re vezetett a Tisza-parti alakulat. Egy hazai időkérés után aztán megrázták magukat a kék-sárgák, és hamarosan már 14-14-et mutatott az eredményjelző. A végjátékban pedig nem volt mese, ezt a szettet is megnyerte a barcikai együttes 25-18-ra.

A harmadik szakaszban a meccsben maradásért küzdött a Szolnok, amely ekkor már nem tudott méltó ellenfele lenni a Kazincbarcikának. A cserék is jól játszottak a hazai oldalon, mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. A VRCK a 3. játszmát 25-16-ra, a mérkőzést pedig 3-0-ra nyerte a kupacímvédő ellen. A december 13-ai, szolnoki visszavágó így formalitásnak tűnik, de azért a mostani mérkőzés 2. szettjének eleje óva inti a Kazincbarcikát attól, hogy félvállról vegye azt a találkozót. A kupavisszavágó előtt azonban a Debrecen ellen még bajnoki mérkőzés is vár Szabó Dávidékra. A VRCK - DEAC mérkőzés december 10-én vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

XXVI. ÜNNEPI HANGVERSENY

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium - Edelény

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk