https://kolorline.hu/Lépéselőnyben a Vegyész

Lépéselőnyben a Vegyész

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ismételte magát a történelem, hiszen a tavalyi szezonban is a Szolnok volt az ellenfél a Magyar Kupában a 4 közé jutásért. Egy évvel ezelőtt az alföldi együttes megálljt parancsolt a Kazincbarcikának, és olyannyira jól szerepelt, hogy a kupát is elhódította, legyőzve előbb az elődöntőben a Kaposvárt, majd a fináléban a Pénzügyőrt. A szolnoki együttes azonban meggyengült tavalyhoz képest, több kulcsjátékosát elveszítette, így most nem ők voltak a párharc esélyesei. A bajnokságban a Vegyész ebben az évben már győzött a Szolnok ellen hazai pályán 3-0-ra, és a tavalyi bajnoki bronzmeccsen sem hagyta érvényesülni mostani riválisát.

Erre a mérkőzésre azonban alaposan felszívta magát a vendégcsapat, és 9-6-os vezetésénél Daniel Oravecnek kellett időt kérnie. A hazai tréner tanácsait megfogadták a játékosok, és a szett közepén már 17-14-nél náluk volt az előny. Gulyás Ferenc ekkor magához hívta játékosait, de az időkérés sem segített a vendégeken, 25-18-ra hozta a Vegyész az első játszmát.

A folytatásban villámrajtot vett a szolnoki együttes, a nézők is csodálkoztak azon, hogy 8-1-re vezetett a Tisza-parti alakulat. Egy hazai időkérés után aztán megrázták magukat a kék-sárgák, és hamarosan már 14-14-et mutatott az eredményjelző. A végjátékban pedig nem volt mese, ezt a szettet is megnyerte a barcikai együttes 25-18-ra.

A harmadik szakaszban a meccsben maradásért küzdött a Szolnok, amely ekkor már nem tudott méltó ellenfele lenni a Kazincbarcikának. A cserék is jól játszottak a hazai oldalon, mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. A VRCK a 3. játszmát 25-16-ra, a mérkőzést pedig 3-0-ra nyerte a kupacímvédő ellen. A december 13-ai, szolnoki visszavágó így formalitásnak tűnik, de azért a mostani mérkőzés 2. szettjének eleje óva inti a Kazincbarcikát attól, hogy félvállról vegye azt a találkozót. A kupavisszavágó előtt azonban a Debrecen ellen még bajnoki mérkőzés is vár Szabó Dávidékra. A VRCK - DEAC mérkőzés december 10-én vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk