KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Egyenlő esélyekkel a Pollackban

Egyenlő esélyekkel a Pollackban

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az esélyegyenlőség fontosságára közös filmnézéssel hívta fel a figyelmet a Pollack Mihály Általános Iskola a fogyatékkal élők világnapja alkalmából december 4-én.Az eseményen Kondorné Sztojka Ágnes az intézmény igazgatója köszöntötte a tanulókat és a pedagógusokat majd a fogyatékkal élők világnapjáról szólt.A téma kapcsán két kisfilmet néztek meg a gyerekek. Molnárné Buzás Erzsébet az iskola gyógypedagógusa a Kolorline érdeklődésére elmondta: az első összeállítást tavasszal a Salsa Vita Alapítvány által meghirdetett „Adj egy ötöst” című pályázat részeként a 6.b osztállyal együtt készítették azzal a céllal, hogy segítsék a fogyatékkal élő emberek társadalmi integrációját. A második film pedig a hatvanöt Pollackos, tagozatos diák mindennapjait mutatja be, ezzel is elősegítve a másság elfogadását.További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

XXVI. ÜNNEPI HANGVERSENY

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium - Edelény

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk