http://kolorline.hu/Vígságok napja Tardonán

Vígságok napja Tardonán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vígságok napja elnevezésű programsorozat várta a helybelieket és a településre látogatókat július 22-én. Az esemény nem új keletű, hiszen az elmúlt két évben Tardona Korzó néven rendezték meg.  Az idei műsor színes kínálatában minden korosztály megtalálhatta az ízlésének leginkább megfelelő előadást. A rendezvényt kora délután Balla György, a falu polgármestere nyitotta meg, majd Buczkó Péter edző, testnevelő tanár testet-lelket megmozgató tiger box edzésre invitálta a résztvevőket. A gyerekeket a Gézengúzok csapata szórakoztatta interaktív performansz keretében. Igazi látványosság volt Szűcs Ádám bűvész show-ja. Fellépett az örökmozgó Tardonai Nyugdíjas Baráti Kör csoportja, de volt rendőrségi kutyás bemutató, összekötve egy bűnmegelőzési tanácsadást nyújtó sátorral. A meglepetésprogramban a sajóvámosi Csemete Néptánccsoport gyermekei szerepeltek, valamint tréfás jelenetekkel mulattatta a közönséget a nyugdíjas klub humor párosa. Az apróságok óriáscsúszdázhattak és trambulinozhattak, valamint óriási sikernek örvendett a kicsik körében a pónilovaglás. A könnyűzene szerelmesei sem panaszkodhattak, fergeteges koncertet adott a Viharmadarak együttes és a Segafredo formáció. Este tíz órától zárásig a Meridián zenekar gondoskodott a remek hangulatról. A nap folyamán a Tardonáról elszármazott Juhászné Ceglédi Tünde Paverpol technikával készült kisplasztikáit, szobrait és képeit tekinthették meg az érdeklődők. Lakossági felajánlásokból – Tardona történelméhez kapcsolódó tárgyakból - tartottak jótékonysági licitet. A befolyt összeget a község javára fordítják.

További híreink

Napközis olvasótábor kicsiknek

Dátum: 2017. aug 19. 17:53

A kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár idén augusztusban is megszervezte a 10 éves hagyományra visszatekintő nyári napközis olvasótáborokat.

Színház az egész világ

Dátum: 2017. aug 19. 00:02

A Kolorcountry programsorozat folytatásaként, délután négy órától az Egri Pinceszínház előadását élvezhették azok, akik ellátogattak a dédestapolcsányi Vásártérre.

Elrajtolt az 5. Kolorfesztivál utolsó hétvégéje

Dátum: 2017. aug 18. 23:58

Népzene és színházi előadások színesítették az 5. Kolorfesztivál 18. napjának programjait a Fő téren és a Kolorcountryban.

Velem mindig történik valami

Dátum: 2017. aug 18. 14:26

Sajószentpéteren, a Lévay József Városi Könyvtárban augusztus 07. és 11. között olvasótábort rendeztek, 7-12 éves gyermekek számára.

Programajánló

Mezey István emlékszoba és kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kabarci-k tárlata

Mezey István Művészeti Központ

SAJÓSZENTPÉTERI SZENT ISTVÁN ÜNNEP

Sajószentpéter - Bercsényi tér (a Korona Söröző előtti tér)

BÁNYÁSZ FÚVÓSZENEKAROK ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA

Sajószentpéter - Bercsényi tér (a Korona Vendéglő előtti tér)

NOSZTALGIA ZENÉS – TÁNCOS EST

Táncsics Mihály Művelődési Ház - Kazincbarcika, Táncsics út 52.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk