KolorTV élőben

http://kolorline.hu/Vígságok napja Tardonán

Vígságok napja Tardonán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vígságok napja elnevezésű programsorozat várta a helybelieket és a településre látogatókat július 22-én. Az esemény nem új keletű, hiszen az elmúlt két évben Tardona Korzó néven rendezték meg.  Az idei műsor színes kínálatában minden korosztály megtalálhatta az ízlésének leginkább megfelelő előadást. A rendezvényt kora délután Balla György, a falu polgármestere nyitotta meg, majd Buczkó Péter edző, testnevelő tanár testet-lelket megmozgató tiger box edzésre invitálta a résztvevőket. A gyerekeket a Gézengúzok csapata szórakoztatta interaktív performansz keretében. Igazi látványosság volt Szűcs Ádám bűvész show-ja. Fellépett az örökmozgó Tardonai Nyugdíjas Baráti Kör csoportja, de volt rendőrségi kutyás bemutató, összekötve egy bűnmegelőzési tanácsadást nyújtó sátorral. A meglepetésprogramban a sajóvámosi Csemete Néptánccsoport gyermekei szerepeltek, valamint tréfás jelenetekkel mulattatta a közönséget a nyugdíjas klub humor párosa. Az apróságok óriáscsúszdázhattak és trambulinozhattak, valamint óriási sikernek örvendett a kicsik körében a pónilovaglás. A könnyűzene szerelmesei sem panaszkodhattak, fergeteges koncertet adott a Viharmadarak együttes és a Segafredo formáció. Este tíz órától zárásig a Meridián zenekar gondoskodott a remek hangulatról. A nap folyamán a Tardonáról elszármazott Juhászné Ceglédi Tünde Paverpol technikával készült kisplasztikáit, szobrait és képeit tekinthették meg az érdeklődők. Lakossági felajánlásokból – Tardona történelméhez kapcsolódó tárgyakból - tartottak jótékonysági licitet. A befolyt összeget a község javára fordítják.

További híreink

Pénzember kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2018. jan 18. 20:00

„Pénzember” címmel nyílt kiállítás ma a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében Tóth Róbert numizmatikus gyűjteményéből.

Egy recept, egy sztori

Dátum: 2018. jan 18. 15:00

Egy recept, egy sztori - Untenerné Márton Ágnes

A kakaó, vagyis az istenek eledele

Dátum: 2018. jan 17. 18:00

Mi fán terem a kakaóbab?

Már letölthető a KolorApp

Dátum: 2018. jan 17. 15:40

Január elsejétől már élesben is használhatják a kazincbarcikaiak a KolorAppot, vagyis az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációt.

KolorTV élőben

Programajánló

IV. Vámos - toros nap

Sajóvámos

Barcika Fitness Centrum 3. szülinap

Kazincbarcika

Hyppolit, a lakáj

József Attila Művelődési Ház - Rudolftelep, József A. út 1.

2018. évi B.-A.-Z. Megyei Téli Teremlabdarúgó Torna

Kazincbarcika

MAGYAR KULTÚRA NAPJA - SAJÓSZENTPÉTER

Sajószentpéteri Kulturális és Sportközpont - Sport út 32/1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk