http://kolorline.hu/Vígságok napja Tardonán

Vígságok napja Tardonán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Vígságok napja elnevezésű programsorozat várta a helybelieket és a településre látogatókat július 22-én. Az esemény nem új keletű, hiszen az elmúlt két évben Tardona Korzó néven rendezték meg.  Az idei műsor színes kínálatában minden korosztály megtalálhatta az ízlésének leginkább megfelelő előadást. A rendezvényt kora délután Balla György, a falu polgármestere nyitotta meg, majd Buczkó Péter edző, testnevelő tanár testet-lelket megmozgató tiger box edzésre invitálta a résztvevőket. A gyerekeket a Gézengúzok csapata szórakoztatta interaktív performansz keretében. Igazi látványosság volt Szűcs Ádám bűvész show-ja. Fellépett az örökmozgó Tardonai Nyugdíjas Baráti Kör csoportja, de volt rendőrségi kutyás bemutató, összekötve egy bűnmegelőzési tanácsadást nyújtó sátorral. A meglepetésprogramban a sajóvámosi Csemete Néptánccsoport gyermekei szerepeltek, valamint tréfás jelenetekkel mulattatta a közönséget a nyugdíjas klub humor párosa. Az apróságok óriáscsúszdázhattak és trambulinozhattak, valamint óriási sikernek örvendett a kicsik körében a pónilovaglás. A könnyűzene szerelmesei sem panaszkodhattak, fergeteges koncertet adott a Viharmadarak együttes és a Segafredo formáció. Este tíz órától zárásig a Meridián zenekar gondoskodott a remek hangulatról. A nap folyamán a Tardonáról elszármazott Juhászné Ceglédi Tünde Paverpol technikával készült kisplasztikáit, szobrait és képeit tekinthették meg az érdeklődők. Lakossági felajánlásokból – Tardona történelméhez kapcsolódó tárgyakból - tartottak jótékonysági licitet. A befolyt összeget a község javára fordítják.

További híreink

ETO FC Győr-Kazincbarcika 4-3 (1-2)

Dátum: 2017. okt 22. 20:44

Az ETO FC Győr csapata látta vendégül október 22-én aí KBSC-t. A barcikai gárda küzdelmes mérkőzést játszott a győriekkel, de végül nem sikerült elhozni a 3 pontot.

Tovább szárnyalnak a barcikai férfi kézilabdázók

Dátum: 2017. okt 22. 18:39

A férfi kézilabda NB II észak-keleti csoportjában az 5. fordulóban a Fehérgyarmat együttesét fogadta a Kazincbarcika. A borsodiak a második félidőben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően arattak újabb győzelmet.

Pátrovics Géza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díj egyik jelöltje

Dátum: 2017. okt 22. 18:25

Pátrovics Géza súlyemelő edző neve foglalom Kazincbarcikán. A sportember most a Vállalkozók Országos Szövetsége Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Príma-díjának egyik jelelöltje a Magyar Sport kategóriájában.

Szén-dioxid mérgezést kaphattak

Dátum: 2017. okt 22. 11:40

Három férfit mentettek ki a borospincéből egy Kazincbarcikához közeli településen.

Programajánló

Október 23-i megemlékezés Kazincbarcikán

Egressy Béni Művelődési Központ

Slamovits Tibor előadóestje

Kazincbarcika

HOWARD MATHEU KÜLÖNÖS ESETEI

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

HALLOWEEN

LÉVAY JÓZSEF VÁROSI KÖNYVTÁR - SAJÓSZENTPÉTER, BEM JÓZSEF ÚT 15.

Színházi előadások kicsiknek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Szavazás

Melyik köztéri alkotás a kedvence?

Szavazzon! Önnek melyik kazincbarcikai alkotás vagy alkotások tetszenek a legjobban?

Gumiabroncsszobrok

Színes házfalak

Sárkány

Unikornis

Szavazok

Facebook

Szurkoljunk