Életmód

Újra itt a nyár

Dátum: 2020. júl 04. 09:00

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal közleménye

Pálosan szép az élet – rendtörténet kiállítás

Dátum: 2020. jún 21. 09:59

Kurityánba érkezett a pálos szerzetesrend történetét bemutató, „Pálosan szép az élet” című vándorkiállítás június 21-én.

Kisorsolták a nyerteseket

Dátum: 2020. jún 17. 14:39

Véget ért a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár által meghirdetett, „Kultúra borsodi tájakon” elnevezésű kvízjáték 1. fordulója.

Újból róják a megyei kistelepülések útjait a könyvtárbuszok

Dátum: 2020. jún 16. 10:19

Ismét közlekednek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a könyvtárbuszok, június 15-től. Ezáltal újra biztosított a könyvkölcsönzés a megye legkisebb településein élők számára is.

A véradók világnapját ünnepeljük

Dátum: 2020. jún 14. 10:56

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Nemzetközi Vöröskereszt (IFRC) 2004-ben indított kezdeményezésére, világszerte június 14-én ünnepeljük azokat a véradókat, akik véradományukkal életeket mentenek.

Új fejlesztés a NAV-tól: számlázás okostelefonról!

Dátum: 2020. jún 09. 08:22

Már elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű mobilapplikációja, amivel a számlák mobiltelefonon is kiállíthatók. Az alkalmazás letöltése és használata is ingyenes, automatikusan teljesíti a kötelező adatszolgáltatást. Az új fejlesztéssel kiegészült Online Számlázó a legkényelmesebb és legtakarékosabb megoldás az Online Számla rendszerbe újonnan bekapcsolódó vállalkozások számára is.

Az élet harmóniája

Dátum: 2020. jún 07. 10:26

Sikerorientált, túlhajszolt világunkban folyamatosan keresünk valami fogódzót, amelybe kapaszkodva rálelhetünk a békére. Arra a harmóniára, ami elvezet belső nyugalmunk megtalálásához és összhangot teremt a külvilággal. Ám mindenki másként jut el a kiegyensúlyozottság idilli állapotához. Kiváltképp az utóbbi hónapok megszokottól eltérő történései tettek szükségessé különleges megoldásokat, az egyén és a közösségek számára is. A koronavírus okozta kihívásokra válaszként született meg a kazincbarcikai Szalézi Plébánia online oratóriumának ötlete. Az egyik adásban Kukuczka Robert, szalézi szerzetes atya a zene az élet harmóniáját elősegítő, meghatározó erejéről mesélt. Ennek kapcsán beszélgettünk Robert atyával a lélek rezgéseiről.

Pünkösd: a keresztény egyház születésnapja

Dátum: 2020. jún 01. 10:38

Pünkösd a húsvét után a legrégebbi, a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, melynek elnevezése az Ószövetség koráig nyúlik vissza.

Folyamatos a munka a kazincbarcikai RG-s közösségben

Dátum: 2020. máj 31. 14:10

A járvány idején sem állt le a kazincbarcikai RG. Folyamatos edzésekkel, akár online, az enyhítéseket követően szabadban, és már teremeben is lehetőség volt az edzések lebonyolítására. Mészáros Judittal beszélgettünk a jelenlegi helyzetről.

Érte már kerékpáros baleset? Most elárulhatja

Dátum: 2020. máj 28. 13:12

A kerékpáros érintettségű balesetek átfogó elemzése céljából készítenek kutatást a rendőrség munkatársai. A felmérés célja, hogy kiderítsék, milyen arányú a rendőri intézkedést nem igénylő, kerékpárosokat érintő balesetek száma.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk