Életmód

A jóga jótékony hatásai

Dátum: 2020. ápr 26. 15:58

A jógát, egyszerre, mint testmozgás egyik formáját és mint lelki megnyugvás eszközét használják az emberek. A jógával az elsődleges célunk általában a stressz levezetése, a feltöltődés vagy épp a méregtelenítés, fogyás. Egy biztos, már az első jógaóra számtalan pozitív élménnyel kecsegtethet.

Autóápolás otthon

Dátum: 2020. ápr 25. 08:00

Most, hogy mindenkinek van ideje otthon a ház körül sertepertélni, sokszor bele se gondolunk, de az igáslovat is ki kellene azért néha takarítani. Most azt fogom bemutatni, én hogyan csinálok tavaszi nagytakarítást az autómon. 

Szolgálnak és védenek - értünk vannak! – Centenáriumi rajzpályázat

Dátum: 2020. ápr 24. 12:15

Az Országos Rendőr-főkapitányság centenáriumi rajzkészítő pályázatot hirdet gyermekek részére. Mottó : „Szolgálnak és védenek - értünk vannak!”

A törődés az igazi segítség

Dátum: 2020. ápr 23. 10:48

Tapasztalatból tudom, hogy aki a szociális munkát választja, biztos, hogy elhivatottság okán teszi. Mert ez „szeretetmisszió”, ahol a dolgozókat nap - nap után a jobbítás szándéka vezérli. Láttam szomorú tekintetű gondozókat, ha nem sikerült egy problémát azonnal megoldani és láttam a gondozottak kedves háláját is.

Rejts el engem szárnyad alatt…

Dátum: 2020. ápr 21. 11:01

A Kazincbarcika-Alsói Református Egyházközség minden évben városunk elöljáróival, ünnepi műsorral, koszorúzással, közös istentisztelettel emlékezik meg Egressy Béni születésének évfordulójáról. Idén a járványra való tekintettel ez szűk körben, online istentisztelet keretében történt.

Otthon végezhető hobbik

Dátum: 2020. ápr 19. 12:00

Ebben az időszakban sok időt töltünk otthonainkba zárva, viszont most is fontos olyan tevékenységekre is időt szánnunk, amik örömet okoznak, kikapcsolódást jelentenek a mindennapok során. Az olvasás, a zenehallgatás és a jóga mellett még számtalan olyan tevékenység létezik, amiket akár most is elkezdhetünk.

Futás kezdőknek

Dátum: 2020. ápr 19. 10:00

A futás egy kényelmes sport, hiszen mindenki számára elérhető, ingyen van, és szinte bárhol, bármikor űzhető. Ez a mozgásforma nem csak azoknak ajánlott, akik fogyni szeretnének, mivel a mentális egészségre is pozitívan hat. A futás javítja a kedélyállapotot, és még az összpontosításban is segíthet.

Fotósok otthon

Dátum: 2020. ápr 18. 08:35

Mit csinálhat egy fotós most, a koronavírus idején otthon, ha nincs semmi más, csak egy fényképezőgép a kezében?

A húsvéti maradék kincset ér

Dátum: 2020. ápr 15. 08:45

A húsvéti sütés főzés alkalmával a háziasszonyok nem ritka esetben jóval több alapanyagot vásárolnak, mint amit a család az ünnep alatt elfogyaszt.

Könyvtári múltidéző

Dátum: 2020. ápr 14. 20:38

Barangolás a könyvtárak világában

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk