Kazincbarcika

Kolorfutás Night eredmények

Dátum: 2021. aug 22. 17:29

Véget ért a kilencedik alkalommal megszervezett Kolorfutás. A Kolorfutás Night programon, a verseny fennállása óta a résztvevők most előszőr, futhattak éjszaka versenyszerűen Kazincbarcika utcáin. "Fuss, hogy segíthess!" címmel jótékonysági etap is indult. Kazincbarcika Város Önkormányzata a nevezési díjakat kiegészítve 1 000 000 Ft-ot, a Wanhua-BorsodChem Zrt. pedig 1 504 440 Ft-ot adományozott a Csillagfürt EGYMI kazincbarcikai tagintézményének. A különleges látványelemekkel, performanszokkal színesített futóverseny eredményit itt olvashatják.

„Élet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadó nélkül”

Dátum: 2021. aug 20. 15:10

Augusztus 20-án, az államalapításunk és Szent István koronázása napján tartottak ünnepi képviselő-testületi ülést Kazincbarcikán, ahol a város legrangosabb kitüntető díjait adták át. Idén Kazincbarcika Város Képviselő-testületének Elismerő Plakett kitüntető díját Serfőző Sándor, a Magyar Állami Népiegyüttes nyugalmazott vezetője, az Egressy Béni Művelődési Központ első igazgatója kapta; a Pro Urbe Kazincbarcika kitüntető díját Bazsó Bertalanné nyugalmazott iskolaigazgató és dr. Czifra János közíró vehette át.

Forgalomirányítás várható a 26-oson épülő körforgalomnál

Dátum: 2021. aug 19. 17:14

Újabb szakaszához érkezett a nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás: a 26-os út, a Tesco melletti Attila út és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintő körforgalom építése.

Kolor Kölyöksziget

Dátum: 2021. aug 19. 16:00

A gyermekeknek is készültek programokkal a Kolorfesztivál Light szervezői. A Kolor Kölyök Sziget programjai augusztus 16-tól hétfőtől egészen szerdáig tartottak a Mezey István Művészeti Központ udvarán.

Táncos Szakmai Hét

Dátum: 2021. aug 19. 15:54

A Kolorfesztivál Light programjait a Táncos Szakmai Hét is színesíti. A táncot kedvelők minden nap szakmai kurzusokon és workshopokon vehetnek részt, amin minden alkalommal egy-egy táncoktató tart órát.

24/13

Dátum: 2021. aug 18. 11:55

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 24 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harminckettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna. Ezek közül a hatóság 13 esetben büntetőeljárást kezdeményezett.

FRISSÍTVE! – VÁLTOZÁSOK A VÁROSI KÖZLEKEDÉSBEN A KOLORFUTÁS NIGHT IDEJE ALATT

Dátum: 2021. aug 18. 10:05

2021. augusztus 21-én 16.00 - 22.00 között kerül megrendezésre a Kolorfutás Night Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra. Kérjük, hogy kövessék figyelemmel a folyamatosan frissülő információkat!

Az idős- és a hajléktalanellátásban is igényelték a harmadik oltást

Dátum: 2021. aug 17. 11:25

A szakemberek ajánlása alapján, az új, agresszív vírusmutánsok megjelenése indokolttá teszi, hogy megerősítsék azok immunvédelmét, akik a legveszélyeztetettebb társadalmi csoportokba tartoznak.

Várja a fesztiválozókat a gasztro utca és a borterasz

Dátum: 2021. aug 17. 10:13

Egészen szombatig, azaz augusztus 21-ig várja a Kolorfesztivál Light programjai alatt a gasztro utca és a borterasz a fesztivál résztvevőit. A finom ételeket és italokat minden nap 17 órától, egészen 23:30-ig fogyaszthatják a Fő téren.

Teltházas koncertet adott St. Martin

Dátum: 2021. aug 17. 09:50

Telt ház előtt adott koncertet a Kolorfesztivál Light hétfői napján St. Martin a Szent Család templomban. A pánsíp- és szaxofonművész az ismert zenék mellett, új szerzeményekkel is szórakoztatta a közönséget.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk