Kazincbarcika

Döntetlennel kezdett a KBSC

Dátum: 2020. febr 04. 12:06

Megkezdődött a tavaszi szezon a felnőtt labdarúgóknál, így a KBSC felnőtt focistái a magyar labdarúgó bajnokság másodosztályának 22. fordulójában vasárnap délután fogadta az FC Ajka csapatát. Az 1:1-es döntetlennel zárult mérkőzést követően a kék-sárgák továbbra is a tabella 14. helyén állnak.

Mérlegelés nélkül fosztogatták a barcikai hulladékudvart

Dátum: 2020. febr 03. 17:08

Még aznap délután elfogták a rendőrök azt a két edelényi férfit, akik egy kazincbarcikai hulladékudvarról többek között elloptak egy úgynevezett mázsásmérleget is.

Idén negyvenéves a Kazinczy

Dátum: 2020. febr 03. 10:58

A Kazinczy Ferenc Tagiskola idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból programsorozattal készül az intézmény, melybe nemcsak a tanulókat, hanem a szülőket, régi diákokat, volt pedagógusokat is bevonja.

Szurkolói ankét a KBSC-nél

Dátum: 2020. jan 31. 15:43

A KBSC új vezetése, edzője, valamint az újonnan igazolt játékosok mutatkoztak be a klub szurkolóinak január 30-án csütörtökön. A szurkolói ankét célja, hogy elsőkézből kapjanak hiteles információkat a kék sárgákról a szurkolók emelte ki Wächter Balázs a klub ügyvezető igazgatója.

Don Boscóra emlékeztek

Dátum: 2020. jan 31. 14:00

A Don Bosco Általános Iskola, Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium idén is megünnepelte az iskola névadójának égi születésnapját. Az január 31-ei eseményen szentmisével és különböző műsorokkal tisztelegtek Bosco Szent János előtt.

Több mint százmillió forint megtakarítás

Dátum: 2020. jan 30. 08:28

Az elmúlt időszakhoz hasonlóan folytatódnak tovább a fejlesztések a város frekventált pontjain. Elkezdődik a Lini István téren a tereprendezés, valamint a Hámán Kató út rehabilitációja is a végéhez közeledik. Az érintett területekről lebontják a leromlott állapotú épületeket.

Négy játékost igazolt a KBSC

Dátum: 2020. jan 28. 12:48

A téli felkészülés utolsó szakaszában gőzerővel készül a bajnoki rajtra a Kazincbarcika Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő labdarúgócsapata. A kék-sárgák holtszezonban 4 játékost is igazoltak.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tájékoztatása távhőszolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2020. jan 27. 10:37

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tájékoztatja a Tisztelt Szülőket, hogy javítási munkálatok végett (vezetékjavítás) a Napsugár Tagóvodában a fűtés- és melegvízszolgáltatás 2020. január 28-án (kedden) 7.00 órától, várhatóan 17.00 óráig szünetel.

Elmarad a Kínai Tavasz Ünnep alkalmából szervezett hangverseny

Dátum: 2020. jan 27. 10:33

A koronavírus okozta járvány terjedésének meggátolása érdekében a kínai illetékes hatóságok korlátozták a csoportos bel- és külföldi utazásokat, többek között felfüggesztették a fellépőként várt zenekar koncert körútját is.

Sima Vegyész siker az Extra Ligában

Dátum: 2020. jan 27. 09:37

Debrecen csapatát győzték le

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk