Kazincbarcika

KolorFund — a szerződések megköttettek

Dátum: 2023. szept 28. 15:34

Pontosan 10 évvel ezelőtt támogatta először Kazincbarcika Város Önkormányzata a helyi vállalkozásokat országosan egyedülálló módon. A KolorFund keretében idén is pályázhattak a kazincbarcikai székhelyű vagy telephelyű vállalkozások, és mintegy félszázan vettek rajta részt. A KolorFund Bíráló Bizottság minden beérkezett anyagot támogatásra méltónak értékelt, amely megfelelt a pályázati feltételnek. Összesen 44 vállalkozás jutott mintegy 62 millió Ft-os fejlesztési forráshoz az önkormányzat támogatásával.

Városmarketing Gyémánt Díjas Kazincbarcika

Dátum: 2023. szept 27. 19:08

Újabb Városmarketing Gyémánt Díjat kapott Kazincbarcika. A Magyar Marketing Szövetség független szakmai zsűrije számára az év végén megjelent Úti cél: Kolorcity című könyv, valamint a bemutatójához kapcsolódó marketingkommunikációs megoldások és tartalom jelentett elismerést. Az erről szóló oklevelet ünnepélyes keretek között adták át Budapesten.

Megvan az új időpontja az Azahriah-koncertnek!

Dátum: 2023. szept 27. 08:18

Az elmúlt héten vihart jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat a BorsodChem Kolorfutás napjára, így a szervezők — a résztvevők biztonságára való tekintettel — elhalasztották a mindenki által várt Azahriah-koncertet. Na, de megvan az új időpont, és ugye Nektek sem Mind1, mit csináltok pénteken este Barcikán?

Béres János kiállítása a Mezeyben 

Dátum: 2023. szept 26. 09:00

Lélekőrző címmel nyílt kiállítás Béres János nívódíjas képzőművész munkáiból a Mezey István Művészeti Központ emeletén.

Ismét módosul a forgalmi rend a 26-os Miskolc-Bánréve főúton és a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton

Dátum: 2023. szept 25. 11:39

A végéhez közeledik Kazincbarcikán a 26-os Miskolc-Bánréve főúton és a 2606-os Kazincbarcika-Múcsony összekötő úton folyamatban lévő körforgalom-építés. A korábban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában elindult munkálatok újabb üteme 2023. szeptember 26-án kezdődik, és várhatóan 2023. október 18-ig tart. Erre az időre új forgalmi rend lép életbe.

Új, modern, takarékosabb — korszerűsítik a közvilágítási rendszert Kazincbarcikán 

Dátum: 2023. szept 25. 08:00

Kazincbarcikán elkezdődött a közvilágítás felújítása három fontos útszakaszon: az Egressy és a Mátyás király úton, valamint az Építők útján. A beruházás célja, hogy javítsa a közvilágítás hatékonyságát és minőségét, valamint növelje a közlekedésbiztonságot.

BorsodChem Kolorfutás — íme, a kategóriák díjazottjai

Dátum: 2023. szept 24. 14:49

Mintegy 1200-an indultak neki az idei BorsodChem Kolorfutásnak. A kategóriák versenyzői változó hosszúságú távot futottak, mutatjuk, hogy 2023-ban kik kerültek a dobogóra. Szívből gratulálunk minden nevezőnek, hiszen teljesítették a távot, és külön gratulálunk azoknak, akik eredményükkel — a befutóérmen túl — további elismerésben részesültek.

Gyerekbarát fejlesztések­ — új óvodai játszóeszközök Kazincbarcikán

Dátum: 2023. szept 24. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a gyermekek jólétére és fejlődésére. Ennek érdekében a város saját forrásból újítja fel az önkormányzati fenntartású óvodák udvarait, és új játszóeszközöket telepít. A gyermekek hamarosan birtokba vehetik az új játékokat, amelyek segítik mozgásfejlődésüket, és felszabadult, örömteli élményekhez juttatják őket.

Bike Day

Dátum: 2023. szept 23. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság idén is megrendezte a Bike Day elnevezésű balesetmegelőzési programját. A Don Bosco Sportközpont parkolójában több mint 100 helyi óvodás és általános iskolás mutatta meg, mennyire jártas a KRESZ-ben, és mennyire veszi jól a gyakorlatban a közlekedési akadályokat.

Feloldották az útzárat a Lidl-körforgalomnál

Dátum: 2023. szept 22. 19:25

Nem készült el még teljesen, ám szeptember 22-én feloldották a Mátyás király út-Pollack Mihály utca kereszteződésében az útzárat. Azok a munkálatok, amelyek még hátravannak, már nem járnak teljes korlátozással.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk