Kazincbarcika

Utcazene kötetlenül – szabadon, esőben a belvárosban

Dátum: 2019. aug 03. 22:00

 A 7. Kolorfesztivál szombati napján utcazenei minifesztiválon vehettek részt az érdeklődők. Kolorcity főutcájának több pontján is fiatal, tehetséges utcazenészek játszották különböző zenei stílusban a talpalávalót.

Kolorfutás és zene - itt a Kolorfesztivál 7.0 első hétvégéje

Dátum: 2019. aug 03. 12:54

Itt a Kolorfesztivál 7.0 első hétvégéje, amelyen sor kerül a rendezvény és talán a térség egyik legnagyobb sporteseményére, a közel ezer futót megmozgató Kolorfutásra, valamint Péter Szabó Szilvia szombat esti vögyparki koncertjével beindulnak a nagyszabású könnyűzenei programok is. 

Kolorfesztivál 7.0 - Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek

Dátum: 2019. aug 03. 11:48

Csütörtökön megkezdődött a hetedik Kolorfesztivál, amely idén is augusztus 1-jétől 20-áig várja a fesztiválozókat. Az eddigi rendezvények kivétel nélkül ingyenesek voltak, a következő hetekben azonban lesznek olyan proramok, amelyekre belépőjegy ellenében juthatunk majd be.

Hello Kolorcity!

Dátum: 2019. aug 02. 09:09

Kedves Városlakók! Kedves Fesztivállátogatók! A kazincbarcikai nyár immáron elképzelhetetlen a Kolorfesztivál nélkül. A hetedik éve zajló augusztusi pezsgés a szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, street art akciókkal, kiállításokkal, gyermekprogramokkal és sportesemènyekkel elválaszthatatlan lett a várostól.

Kolorfesztivál 7.0 – Mindent a szemnek

Dátum: 2019. aug 02. 00:27

Igazán rendhagyó kiállításokkal startolt el a Kolorfesztivál 7.0 augusztus 1-jén.

Kolorcountry – Dubicsányban is beindult a térségi fesztiválszezon

Dátum: 2019. aug 02. 00:14

Az ötven éve rendezett Woodstock fesztivál előtt fejet hajtó kiállítással és egy fergeteges koncerttel kezdődtek meg a Kolorfesztivál partnertelepüléseinek programjai Dubicsányban.

Indul a Kolorfesztivál 7.0

Dátum: 2019. aug 01. 10:21

Teljes fesztivál üzemmódba kapcsolt Kazincbarcika és ezzel együtt a szervező Barcika Art Kft. minden munkatársa.

Karbantartás miatt szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás

Dátum: 2019. aug 01. 10:13

Augusztus 12-én és 13-án azokban a lakásokban, amelyek a Barcika Szolg Kft. által biztosított távhőrendszeren keresztül jutnak meleg vízhez, karbantartás miatt két napig nem lesz majd elérhető a melegvíz-szolgáltatás.

Bronzérem Torinóból

Dátum: 2019. júl 31. 20:00

Az European Masters Game egy nemzetközi sportesemény, amely négyévente kerül megrendezésre. A rendezvénynek az olaszországi Torino adott otthont, ahol kazincbarcikai sportoló is megmérettette magát.

Petur András lesz a Kolorfutás házigazdája

Dátum: 2019. júl 31. 19:16

A Sport TV sokak által ismert, közkedvelt műsorvezetője Petur András lesz a hétvégi Kolorfutás házigazdája. Az augusztus negyedikén megrendezésre kerülő futóversenynek ezúttal is a holnap kezdődő Kolorfesztivál lesz ad majd helyet és a last minute regisztrációból is csak órák vannak hátra.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk