Kazincbarcika

Születésnapja alkalmából koszorúzással emlékeztek Egressy Bénire

Dátum: 2023. ápr 27. 08:00

Egressy Béni születésének 209. évfordulója alkalmából megemlékezést tartottak  a város, valamint a civil szervezetek és intézmények képviselői a Fő téren. A résztvevők néma főhajtással és koszorúzással tisztelegtek a zeneszerző és színműíró életműve előtt.

A helyi vállalkozásokat támogatja Kazincbarcika Város Önkormányzata

Dátum: 2023. ápr 26. 19:50

KolorFUND— a név a kazincbarcikai cégek számára bizonyára ismerős. A pályázat már többször járult hozzá a helyi vállalkozások megsegítéséhez, 2023-ban pedig Szitka Péter polgármester újra szorgalmazta, hogy a rendkívül nehéz helyzetre való tekintettel ismét megnyíljon a lehetősége a városban tevékenykedő cégeknek arra, hogy forráshoz jussanak az önkormányzat támogatásával.

Nyitott kapuk — a Pedagógiai Szakszolgálat mindennapjaiba kaphattak bepillantást az érdeklődők Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 24. 16:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye idén is csatlakozott a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete országos rendezvénysorozathoz. Április 17. és 24. között sokszínű, változatos programokkal várták az érdeklődőket, akik betekintést nyerhettek a szakszolgálatnál folyó sokrétű pszichológiai és pedagógiai munkába.

Ilyen lesz a körforgalom a Mátyás-Pollack kereszteződésében

Dátum: 2023. ápr 21. 18:00

Fizikálisan is megkezdődtek a héten a körforgalom építési munkálatai a Mátyás király út — Pollack Mihály utca kereszteződésében Kazincbarcikán. A beruházással egy hosszú évek óta tartó közlekedési problémára kerül pont, hiszen a tervek szerint már év végén használhatjuk az új körforgalmat.

Tavaszi zsongás

Dátum: 2023. ápr 21. 12:00

Tavaszi zsongás címmel egészségnapot tartottak a Füzike Tagóvodában. Az esemény már hagyományos, az intézmény minden évben megrendezi a programot. A cél ezúttal is az volt, hogy a gyerekek elsajátíthassák az egészséges életmód alapjait.

Országos Mazsorett Bajnokság lesz a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2023. ápr 21. 07:56

Botforgatás, pompom, akrobatika — április 22-én és 23-án Kazincbarcika ad otthont a IX. Országos Mazsorett Bajnokságnak a Don Bosco Sportközpontban. A versenyre 22 településről 26 egyesület, illetve körülbelül 500 fiatal érkezik.

Veszélyes kóbor ebet sikerült befogni Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 19. 19:49

Egy sok problémát okozó kóbor ebet fogtak be a napokban a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet közterület-felügyelői. A kutya nemcsak más állatokra, hanem az emberre is veszélyes volt támadó magatartása miatt.

Hinta, homokozó, mászóka — szépülnek a város játszóterei

Dátum: 2023. ápr 18. 17:08

Idén is megszépülnek Kazincbarcika  játszóterei. A felújítás a város 22 játszóterén a gumiburkolatok cseréjével  és a homokozók rendbetételével indult tavasszal, majd a szükséges eszközök, szerkezeti elemek kijavítása következik. A munkálatok várhatóan ősszel fejeződnek be.

Már zajlik a melegaszfaltos kátyúzás Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 18. 13:00

Ahogyan kicsit melegedett az idő és megnyitottak az aszfaltkeverő telepek, megkezdődött a kátyúzás Kazincbarcikán.

Sakk opera — ősbemutató Kerek Gábor szerző művéből a Kodályban

Dátum: 2023. ápr 18. 08:00

Példaértékű feladatot teljesített a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője. Kerek Gábor nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy ír egy operát, amelyet a tantestület pedagógusai és növendékei adnak majd elő. A Sakk operácska ősbemutatóját április 12-én tartották a művészeti iskolában, Kazincbarcikán. Az előadást önök teljes hosszában megtekinthetik április 18-án, 18:00 órai kezdettel a KolorTV műsorán, valamint televíziónk Facebook oldalán és YouTube-csatornáján is.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk