Kazincbarcika

Igazi, hamisítatlan retró majális lesz Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 11. 09:00

Kazincbarcika egy napra megidézi a múltat. Mégpedig azt a momentumot, amelyhez legtöbbünknek kellemes emlékei fűződnek. Ki ne emlékezne szívesen a gyermek- vagy fiatalkori majálisokra sörrel, virslivel, lengőszárú nadrágban, fehérzokniban, szandálban vagy éppen platformos cipőben? Régi idők slágereit hallgatva, bandába verődve, feltéve szüleink padlásra rejtett óriási napszemüvegeit, idén május 1-jén délután és este újraélhetjük a régmúlt idők hangulatát.

Játékos családi sportvetélkedő mutatta a jó irányt az Irinyi Tornacsarnokban

Dátum: 2023. ápr 09. 09:00

9 óvoda gyermekei és szüleik mérték össze vidáman az ügyességüket és a mozgáskészségüket az Irinyi Tornacsarnokban. Nemcsak jó hangulatú, de különösen hasznos és előremutató program kerekedett ki belőle az óvodai nevelők és a családok együttműködésének egyenletében.

ERASMUS+ — Bécsben jártak a Deák Ferenc iskola diákjai

Dátum: 2023. ápr 08. 18:00

Az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola (Kazincbarcika) 15 diákja az Erasmus+ program keretében háromhetes szakmai gyakorlatot töltött Bécsben, 2023. március 5. és 26. között. A tanulók mindegyike épületgépészet ágazaton tanul: nyolcan épületgépész technikus, heten pedig központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő szakképesítés megszerzése előtt állnak.

Kátyúzás kezdődik Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 08. 09:00

Tavasszal a kátyúk az átlagosnál intenzívebben jelennek meg, főként a közösségi közlekedési és a nagy forgalmú útvonalakon. Ezt orvosolandó, Kazincbarcikán is elkezdődött a tartósabb és hatékonyabb meleg-aszfaltozás előkészítése.

Szelektív hulladékgyűjtő edényeket kaptak a kazincbarcikai óvodák

Dátum: 2023. ápr 07. 18:00

Az általános iskolák után az összes óvoda is megkapta a szelektív hulladék tárolására szolgáló edényzetet Kazincbarcikán. A város önkormányzatának és a Zöld Völgy Nonprofit Kft. közös akciójának eredményeként egy újfajta szemléletformáló és környezetvédő program valósul meg, még kiterjedtebb szinten.

Díszvilágítást kap a várostól a Szent Család-templom

Dátum: 2023. ápr 07. 12:08

Különleges ajándékkal lepte meg Kazincbarcika Város Önkormányzata a Szalézi közösséget. Díszvilágítást kap a Szent Család-templom, így sötétedés után fényben ragyoghat az épület homlokzata, kupolája és harangtornya is. Hivatalos átadás az április 14-én, pénteken este 6 órakor kezdődő szentmise után lesz.

Újabb útszakaszok újulnak meg Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 06. 13:43

Kazincbarcikán 4 városrészben, összesen mintegy 2,5 km útszakasz felújítása valósul meg, a városvezetés és a lakosság egyeztetésével összhangban. Jelenleg az érintett szakaszok állapotának felmérése zajlik, és ha a csapadékvíz-elvezető hálózat rendbetétele is szükségessé válik, annak korszerűsítése is megvalósul, az útfelújítással párhuzamosan.

Elrajtolt a nevezés és a jegyárusítás a 2023-as Kolorfutásra

Dátum: 2023. ápr 04. 16:24

Már előjegyezhetitek és megválthatjátok jegyeiteket az önálló életet kezdő BorsodChem Kolorfutás Kazincbarcika eseményre. Ezt idén először a hűsebb szeptember 23-án tartják a szervezők, de olyan komplexitással, hogy a Kolorfesztivál egy hónappal későbbi afterpartyjaként is nagy szám legyen: egy kultikus fellépővel zárul a nap. Mutatjuk a nevezési lehetőségeket korcsoportok és távok szerint.

A 26-os út építése miatt a tervezetthez képest később nyithat az uszoda

Dátum: 2023. ápr 03. 18:40

Megbonyolította a Kazincbarcikai Fedett Uszoda nyitását az épülő körforgalom. A város eredetileg április elejére tervezte az újraindítást, ám a 26-os elkerülő útjának kivitelezési munkálatai akadályokat gördítettek a nyitásra való felkészülésben.

2023 — nagyheti szertartások időpontjai Kazincbarcikán

Dátum: 2023. ápr 03. 13:00

Megkezdődtek a nagyhét szertartásai. Cikkünkben mutatjuk, hogyan alakul a miserend Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk