Kazincbarcika

Új és hasznos „szövetség” köttetett Kazincbarcika gyermekeinek biztonságáért

Dátum: 2024. márc 12. 16:15

Ötéves együttműködés vette kezdetét a közelmúltban a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye és a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja között. Az intézményeknél zajló szakmai tapasztalat- és információcsere Kazincbarcika és körzete gyermekeinek fokozottabb biztonságát segíti elő.

Nem terveznek akkumulátorgyárat Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 11. 19:01

Napok óta megy a pánikkeltés, és találgatások, álhírek terjednek a hírportálokon, valamint a közösségi médiában is egy Kazincbarcikán építendő akkumulátorgyár létesítésével kapcsolatban. Mindez azonban csak „fake news”. Az alábbiakban Demeter Zoltánnak, a térség országgyűlési képviselőjének tájékoztatását olvashatják, amelyet változtatás nélkül teszünk közzé.

Ezüstéremig röpítette magát Kazincbarcika röplapdacsapata, a VRCK

Dátum: 2024. márc 11. 16:00

Csak pár ponton múlott az aranyérem, de így is ezüsttel végzett a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika röplabdacsapata a DRK Magyar Kupa döntőjében a Fino Kaposvárral szemben. Az ellenfél az első két játszmát simán nyerte, aztán egyenlítettek hazai srácaink, és az ötszettes döntő végén csak minimális különbséggel, 16-14-es végső állással lettek másodikak.

A kiszolgáltatottság átélése – Szociopolit játszottak a kazincbarcikai diákok

Dátum: 2024. márc 11. 14:06

Speciális színházi előadáson vettek részt a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központja szervezésében a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium és az Irinyi János Református Oktatási Központ diákjai. Az interaktív játék az információátadáson túl a szociális érzékenység fejlesztését is célozta.

Alföldi Róbert Kolorcityben – önfeltárulkozás, dedikálás, taps és taps…

Dátum: 2024. márc 10. 09:19

A kazincbarcikai közönség március 8-án az Ádám Jenő Tagiskola aulájában Csáki Judit: Rajtam nem múlt című könyve kapcsán hallgathatott meg egy izgalmas pódiumbeszélgetést a népszerű színész-rendezővel, Alföldi Róberttel.

Labdával, kétkeréken és váltóban – családi sportnap nemcsak óvodásoknak

Dátum: 2024. márc 09. 19:14

Kazincbarcikán már hagyománya van annak, hogy tavasszal családos sportvetélkedőre várják a gyerekeket és szüleiket. Az idei játékos váltóversenyek témája Kazincbarcika születésnapja volt.

A klímatudatosság, mint kihívás, mindennapi szokásaink megváltoztatása

Dátum: 2024. márc 08. 22:00

A globális klímaváltozás korunk egyik komoly kihívása, aminek hatásait már napjainkban is egyre inkább érezni lehet. Ez sokakat aggaszt és szorongással tölt el, ezért sokan személyesen is változtatnának mindennapi szokásaikon, hogy csökkentsék az üvegházhatásúgáz-kibocsátásukat, és ezáltal mérsékeljék hozzájárulásukat a klímaváltozás fokozódásához, illetve, hogy alkalmazkodjanak a klímaváltozás már elkerülhetetlen negatív hatásaihoz.

Mozgalmas nőnap Kazincbarcikán

Dátum: 2024. márc 08. 20:20

Kazincbarcika városvezetése mára hagyománnyá tette, hogy a városháza a nemzetközi nőnapon a hivatal hölgyeit az ajándék mellé műsorral is meglepi. Idén, a 70 éves város ünnepi évében rendkívül módon kitettek magukért. A képviselő-testület tagjai pedig már március 7-étől kezdve látogatták a városi intézmények és cégek női dolgozóit.

Magyar Kupa döntőt játszik március 10-én a VRCK, Kazincbarcika röplabdacsapata

Dátum: 2024. márc 07. 23:19

Nagy az ok az örömre és az izgalomra a kazincbarcikai röplabdaéletben: a Magyar Kupa döntőjébe jutott a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika. A csapat március 10-én, vasárnap az aranyért küzd a fináléban, az Érd Arénában, 19 óra 15 perces kezdettel. A végső összecsapáson az ellenfél a Fino Kaposvár csapata lesz.

Kazincbarcika idén duplázik — májusban Tour de Hongrie

Dátum: 2024. márc 07. 00:02

Öt szakasz, 854 kilométer, csaknem 8000 méternyi szintemelkedés, 10 kategorizált emelkedő, két klasszikus sprinteretap és két ikonikus hegyi befutó vár a 45. Magyar Kerékpáros Körverseny résztvevőire. A Tour de Hongrie többnapos verseny szakaszait március 5-én, élő televíziós közvetítés mellett mutatták be a Budapest Music Centerben, ahol bejelentették: Kazincbarcika dupla állomással került fel az idei térképre!

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk