Kazincbarcika

A kazincbarcikai idősek vevők az élethosszig tartó tanulásra

Dátum: 2024. febr 27. 12:34

Megkezdődött az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem tavaszi előadás-sorozata. Az első rendezvényre február 22-én került sor. A Mezey István Művészeti Központban több mint száz idős ember gyűlt össze, hogy mindent megtudjon a globalizáció egészséges öregedésre gyakorolt hatásáról.

Újabb helyi vállalkozók örvendhettek a KolorFund eredményének

Dátum: 2024. febr 25. 19:00

Újabb cégek vehették át az önkormányzati támogatásról szóló jelképes táblát Kazincbarcikán. A tavalyi pályázaton 44 helyi vállalkozás összesen 62 millió Ft támogatási forráshoz jutott.

Felhőtlen farsangi mulatozás a Kincsem Napköziben

Dátum: 2024. febr 25. 16:00

Farsangi mulatságot rendezett a gondozottaknak és a szülőknek a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Kincsem Napközije. A jelmezes bulin bohócok is szórakoztatták a résztvevőket, akik nagy örömmel ünnepelték a telet elűző farsangot.

Közös lépésekre van szükség – Klímaalkalmazkodás Kazincbarcikán is

Dátum: 2024. febr 25. 12:14

Az önkormányzatok szerepe a klímaalkalmazkodásban. Ez volt a címe annak az interaktív workshopnak, amelyet a Mezey István Művészeti Központban rendeztek meg. Számos területen együttműködhetnek az önkormányzatok, a cégek és a szakemberek. Például a növények öntözése is megoldható úgy, hogy az környezettudatos legyen. Kazincbarcika városa ebben a BorsodChemmel közösen mutat fel követendő, jó gyakorlatokat.

Így ünnepelte a 70. városi évét Kazincbarcika

Dátum: 2024. febr 24. 13:46

Felkapott fiatal fellépők fanatikusait felvillanyozva, Lil Frakk és Dzsúdló koncerttel indult a Kazincbarcika nyilvános születésnapját ünneplő népes Fő téri buli pénteken este. A két koncertet tarka tűzijáték tette még színesebbé Kolorcityben.

Szülinapi kihívó!

Dátum: 2024. febr 23. 07:32

Péntek este a Fő téren duplát koncertezik és tüzet játszik a város! Gyertek mindnyájan, ünnepeljük együtt Kazincbarcika születésnapját, mutassuk meg, hogy ünneplésben és vigadásban is létezik összefogás és közösség.

Európa legnagyobb magángyűjteménye – Ferrari mindörökké!

Dátum: 2024. febr 22. 22:13

Márciusban Budapesten, a Hungexpo területén mutatkozik be a Ferrari szerint is legnagyobb olyan magángyűjtemény, amelyben ikonikus mezek, pólók és dzsekik is megtalálhatóak. Ezekből a darabokból legutóbb Kazincbarcikán rendeztek kiállítást.

Táblázással indul a Tóth Árpád út teljes felújítása

Dátum: 2024. febr 21. 17:49

A héten megkezdődnek az újkazinci tereken indult munkálatok után a Tóth Árpád út felújításához kapcsolódó táblázások. A beruházás a Belterületi utak felújítása projekt keretében valósul meg.

Az újkazinci városrészen kezdődött meg az útfelújítás

Dátum: 2024. febr 20. 20:50

Kazincbarcika 4 pontján, összesen 2,5 km út újul meg rövid időn belül. Az Újkazinc városrészben hétfőn reggel már el is indult a régi burkolat marása. Ott mintegy 1,5 km kap teljesen új aszfaltot. A terv az, hogy az érintett szakaszokon még idén befejeződjenek a munkálatok. A felújítás a Tóth Árpád és az Attila utat, valamint a végállomás melletti lakótelepet is érinti.

Idén még színesebb virágpark vár a városra — ez a főkertész elképzelése

Dátum: 2024. febr 19. 22:14

Molnár Péter főkertész felkavarja a kazincbarcikai virágzás színeit. „Mintás perzsaszőnyegeket” tervez virágokból a körforgalmakba, máshova pedig csinos évelő növényeket telepít. Leghamarabb a téli jázminok borulnak februári virágba, míg az éves virágkor októberig is kitarthat majd.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk