Kazincbarcika

Újranyithat az uszoda Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 09. 12:26

Április 1-jével újranyithat a Városi Fedett Uszoda Kazincbarcikán. A tavaly drasztikusan elszállt energiaárak mostanra mérséklődtek, és bár még mindig magasabbak, mint korábban, de elérhető közelségbe került a megfizethetőség.

Kaposvári előny Kazincbarcikával szemben a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjében

Dátum: 2023. febr 08. 21:17

Kaposváron vendégszerepelt a GreenPlan-VRCK kazincbarcikai röplabdacsapata a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A február 8-i meccsen 3-0-ra a hazai pályások győztek, Kaposvár szerzett előnyt az első meccsen. Csapatunk várja a visszavágót.

A KBSC felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt

Dátum: 2023. febr 07. 16:42

A Kolorcity Kazincbarcika SC február 7-én felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről később kapunk és adunk tájékoztatást.

Rendőri és polgárőri össz(e)játék sikere

Dátum: 2023. febr 06. 21:19

Újabb többszörös csirkefogó-fogást írhat dicsőségfalára a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, de ezúttal a Múcsonyi Polgárőrség Szövetség munkatársainak aktív közreműködésével. Elmeséljük, hogyan történt...

A Kolorcity színe idén a zöld

Dátum: 2023. febr 05. 19:22

Hamarosan Kazincbarcika összes általános iskolájában szelektíven gyűjthetik a gyerekek a szemetet. Az edényzet már meg is érkezett a Zöld Völgy Nonprofit Kft.-hez, és néhány napon belül kihelyezik azokat az oktatási intézményekbe. A cél, hogy minél kevesebb kommunális szemét termelődjön, és minél több újrahasznosítható hulladék kerüljön vissza a körforgásba.

Nagy csatában győzött a Kazincbarcika

Dátum: 2023. febr 05. 11:08

A VRKC nagy csatában, 1 óra 42 perc alatt győzte le a MÁV Előre csapatát Székesfehérváron, a férfi röplabda Extraliga középszakaszának felső házában, szombaton.

Eltűnt!

Dátum: 2023. febr 05. 09:42

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Szabó Kitti 16 éves kazincbarcikai lakos eltűnése ügyében.

Hideg aszfaltozással csökkentik a balesetveszélyes kátyúkat a barcikai utakon

Dátum: 2023. febr 04. 20:32

A kedvezőtlen időjárási viszonyok nyoma meglátszik az utakon, megszaporodtak a kátyúk Kazincbarcikán is. A szakemberek a téli időszakban csak az úgynevezett hidegaszfaltozási eljárást alkalmazhatják, ami ideiglenes megoldás ugyan, de enyhítheti a mély kátyúk okozta károkat a gépjárművekben.

Büszke város Kazincbarcika

Dátum: 2023. febr 04. 09:41

Rendre érkeznek a kitüntetések, szép eredmények, győzelmek Kazincbarcikára. És kiemelten így van ez a sportban. Legutóbb a kelet-magyarországi területi versenyen kerültek dobogóra városunk birkózói.

A doni áldozatokra emlékeztek Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 03. 19:55

A Kazincbarcikai Hadigondozottak Egyesülete megemlékezést tartott február 3-án délelőtt a Hotel Lukácsban. A 80 évvel ezelőtti doni katasztrófa alkalmából rendezett eseményen arra a mintegy 100 ezer katonára és munkaszolgálatosra emlékeztek, akik a doni harcok során elestek, fogságba kerültek vagy halálra fagytak a -35 fokos hidegben.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk