Kazincbarcika

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

Játszóeszköz-avató még három helyszínen

Dátum: 2024. máj 23. 21:06

Az időjárás megakadályozni nem tudta, csak az időpontját módosítani három kazincbarcikai játszótér új elemeinek ünnepét. A programra május 27-én (hétfőn) 16:00 órától kerül sor.

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Dátum: 2024. máj 23. 19:04

Május 29. és június 1. között 70+3 órában nonstop sportolást szervez rekordkísérlettel összekapcsolva a Kazinczy-Kertvárosi Általános Iskola Sportegyesülete. Ez lesz az idén 70 éves Kazincbarcika 70+3 órás sportrekord-kísérlete.

Duplán első a KVSE atlétika szakosztálya

Dátum: 2024. máj 22. 16:03

Sikeresen szerepelt a KVSE atlétika szakosztálya a Kölyökből Atléta program régiós csapatversenyén. Két korosztály is az első helyen végzett, így hamarosan az országos döntőben mérettetnek meg.

A tehetséges diákokat és a 70 éves várost ünnepelték a Tompában

Dátum: 2024. máj 21. 23:05

Tizedik alkalommal rendezték meg az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában azt a tehetségnapot, ahol diákok mutathatták be tudásukat. Az eseményen megünnepelték Kazincbarcika várossá nyilvánításának 70. évfordulóját is.

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk