Kazincbarcika

Erdőpedagógiai foglalkozások a kazincbarcikai óvodásoknak

Dátum: 2022. dec 04. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák 5 tagóvodája vett részt a programban, amelyet novemberben tartottak a nagycsoportos gyerekeknek a városban.

Ismét nyitva a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata

Dátum: 2022. dec 03. 23:00

Ismét elérhető személyesen is a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata Kazincbarcikán.

Közösségi faültetés decemberben Kazincbarcikán

Dátum: 2022. dec 03. 18:57

Többfelvonásos közösségi falültetés kezdődik Kazincbarcikán. Ettől frissül a város faállománya és remélhetőleg még jobban összekovácsolódik az emberállománya. A Barcika Park Kft. örömmel várja a városlakók részvételét a lenti helyszíneken és időpontokban!

Műfüves pálya épül a Kazinczy udvarán

Dátum: 2022. dec 03. 10:57

Egy 20x40 méteres, emelt szintű paraméterekkel rendelkező műfüves pálya épül a Kazinczy Ferenc Tagiskola udvarán. A sportpálya a KBSC és az önkormányzat közös beruházásaként valósul meg, és várhatóan tavasztól telhet meg élettel a ma még építkezés alatt álló terület.

PapírOn – kiállítás a Kazinczy Ferenc Tagiskolában

Dátum: 2022. dec 02. 23:09

Egy fiatal gyermekkönyvíró 3 regénye is megihletett egy maroknyi kazincbarcikai diákot. A Kazinczy Ferenc Tagiskola a Nemzeti Tehetség Program támogatásának köszönhetően egy éven keresztül az irodalmat és a képzőművészetet kapcsolta össze, amelynek záróakkordjaként egy kiállítás nyílt és egy kiadvány készült a résztvevő diákok munkáiból.

Változik a helyi adók mértéke Kazincbarcikán

Dátum: 2022. dec 01. 18:48

Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 28-i ülésén elfogadta a helyi adók mértékének módosítását. 2023. január 1-jétől többet kell fizetni az építményadóért, az idegenforgalmi adóért és a kommunális adóért.

Rágcsálóirtás Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 28. 23:00

November 29. és december 02. között Kazincbarcika közterületein rágcsálóirtás zajlik. A településen belül kihelyezett dobozokhoz, irtószerekhez tilos és veszélyes hozzányúlni.

Nyitva marad a KolorLab

Dátum: 2022. nov 28. 19:53

Sikerült megállapodni a bérlőkkel: nem zár be az elszállt energiaárak miatt Kazincbarcikán a KolorLab. Az Innovációs Központban a drasztikusan megemelkedett villamosenergia, valamint a 18-szorosára nőtt hődíj rendkívüli módon megemelte a rezsiköltségeket. Ennek összességében a jelentős részét vállalja át az önkormányzat, hogy segítsen a bérlők terhein.

Rezsitámogatással segíti az önkormányzat a rászorulókat Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 28. 13:50

December 1-jétől a szociálisan rászorulók jelentős mértékű támogatást igényelhetnek Kazincbarcika Város Önkormányzatától, amennyiben a rezsicsökkentett ár felett fogyasztanak villamosenergiát, illetve gázt, esetleg tűzifával fűtenek.

Jegyezzetek elő a barcikai Mikulás-látogatás és vonatozás két napjára! (frissítve)

Dátum: 2022. nov 28. 11:28

Soha vissza nem térő alkalom, hogy a Mikulás Kazincbarcikára látogat? DE! December 5. után ugyanis 6-án is visszatér, mindkét napon várva a találkozni vagy vonatozni vágyó kicsiket (és nagyokat?).