Kazincbarcika

KolorKarrier — az állásportál informatikai kulisszái

Dátum: 2023. márc 01. 18:19

Március 1-jén elindult Kazincbarcika és környéke számára a kolorkarrier.hu portál, ami megkönnyíti a munkakeresők és a munkaadók egymásra találását a városi önkormányzat, illetve cégei és intézményei körében. Az úttörő lehetőség egy nagyszerű ötletből, egyedi fejlesztés révén vált valósággá — természetesen nem varázsütésre. Mágus helyett a kreatív, állhatatos fejlesztő Scserbin János, a Barcika Art Nonprofit Kft. kiemelt informatikai szakértője volt.

Soma Mamagésa „spiritureális” hozománya Kazincbarcikának március 10-én

Dátum: 2023. febr 28. 19:50

Soma Mamagésa, Spitzer Gyöngyi múltból gyökerező derűvel tér vissza Kazincbarcikára 12. könyve, a Szakrális új nő könyvbemutatójára március 10-én, 18:00 órától a Mezey István Művészeti Központba. Boldogan, természetes lazasággal várja és hívja magához közönségét.

Rágcsálóirtás Kazincbarcikán!

Dátum: 2023. febr 27. 20:44

Február 28-tól Kazincbarcika közterületein rágcsálóirtás kezdődik.

Így kell bemutatkozni — 1-0-ra győzött a KBSC a DVTK ellen

Dátum: 2023. febr 26. 18:19

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a DVTK-t fogadta a Kolorcity Kazincbarcika. A hazai pályán, 1100 néző előtt játszott mérkőzésen a tabella első helyén álló Diósgyőr szerepelt gyengébben, így Kurdics góljának köszönhetően a KBSC-nél maradtak a pontok.

Kazincbarcikai siker az Országos Grundbirkózó Diákolimpia döntőjében

Dátum: 2023. febr 26. 16:52

Idén Dunakeszin rendezték az Országos Grundbirkózó Diákolimpia döntőjét, amely kiemelkedő eredményeket hozott Kazincbarcika számára. Arany- és ezüstéremmel, valamint egy 5. helyezéssel tértek haza a Pollack Mihály Általános Iskola grundbirkózó csapatai a megmérettetésről.

Elhunyt az elgázolt gyalogos, szemtanúkat keres a rendőrség

Dátum: 2023. febr 25. 14:10

Január 23-án Kazincbarcikán egy tehergépkocsi gázolt el egy gyalogos nőt, aki súlyos sérülései miatt, a gondos kórházi ellátás ellenére életét vesztette. A rendőrség most szemtanúk jelentkezését várja.

Zajlik a faállomány 2023-as vizsgálata, gallyazása, fiatalítása Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 24. 21:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata felelős a fák rendszeres, lelkiismeretes „karbantartásáért”. A kritikusnak látszó fákat és a bejelentett eseteket a Barcika Park Nonprofit Kft. szakemberei vizsgálják meg. Kivágják a menthetetlen fákat, levágják a veszélyes ágakat. Ezzel óvják a lakosságot, sőt a közlekedő és parkoló autókat, valamint az épületeket is. A kiöregedett fákat nemcsak egyszerűen pótolják, hanem bővítik is számukat a fiatalítás során a városban.

2023 küzdelmes év lesz — nem értek véget a megpróbáltatások  

Dátum: 2023. febr 23. 16:39

Már a 2022-es esztendő is rendkívüli helyzetet teremtett Kazincbarcikán, ám tavaly ilyenkor, amikor a képviselő-testület a költségvetést tárgyalta, még nem lehetett tudni, hogy mivel kell szembesülnie a városvezetésnek az év hátralévő részében. A mai ülésen a városatyák az idei költségvetést fogadták el, amely — mint kiderült — komoly áldozatokkal jár a kormányzat települési önkormányzatokat ellehetetlenítő sorozatos döntései miatt.

KolorPodcast — új beszélgetős műsor a KolorTV-n

Dátum: 2023. febr 22. 17:57

Egy modern adástípus indul a KolorTV-n. A KolorPodcast csapata ráadásul fel is pörgeti a műfajt azok kedvéért, akik néznék is „az arcokat”. Az első adásban a vendég szerepében Lehoczky Krisztián, a Mályi Madármentő Állomás vezetője, a madarak megmentője mesél.

Rejtvényfejtők a Mezey művészeti küzdőterén

Dátum: 2023. febr 21. 18:10

A hobbistáktól a profi rejtvényfejtőkig bárki összemérhette tudását a másikkal a rejtvényfejtők 6. találkozóján Kazincbarcikán, a Mezey István Művészeti Központban. A résztvevők küldetése a különböző rejtvénysportok egyéni szenvedélye mellett terjeszteni az agytorna tanait is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk