Kazincbarcika

Kikapott a KBSC a Mosonmagyaróvártól

Dátum: 2023. febr 13. 13:06

Vasárnap délután újra hazai pályán, a Kolorcity Arénában játszott a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában. A csapat fő motivációja az első idei győzelem megszerzése volt. Azonban a Credobus Mosonmagyaróvár ellen a hosszas kiegyenlített kezdés utáni fordulatok mégis a vendégek győzelmét hozták el.

Győzött a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika

Dátum: 2023. febr 12. 17:34

A férfi röplabda Extraliga felhőházának 3. fordulójában a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 3-0-ra győzött a budapesti Pénzügyőr SE felett, így 33 ponttal a második helyről várja a folytatást.

Bosco Szent János emlékceremóniája Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 12. 11:09

A Don Bosco név 1993 óta csak egyre jobban belevarródott Kazincbarcika városszövetébe, hiszen helyi intézményeinek hála, már számtalan pozitív emlék tapad hozzá. Rendre meg is emlékezett a rendalapítóról a Don Bosco Általános Iskola, Szakképző Iskola, Technikum, Gimnázium és Kollégium.

Kazincbarcika egyetemi képzésre szólítja a jövő vegyészmérnökeit

Dátum: 2023. febr 11. 16:09

Kazincbarcika, mint neves vegyipari csomópont, jól ismeri a vegyészszakma szerteágazó és messzire mutató lehetőségeit. Városunk a vonzó karrierrel kecsegtető BorsodChemről is ismert. Tavaly újraindult helyben a vegyészmérnök-képzés, ami a felsőoktatási rendszer változása miatt ettől az évtől még könnyebben tudja fogadni a leendő hallgatókat. A Miskolci Egyetem kihelyezett képzésére február 15-ig lehet jelentkezni a felvi.hu-n.

Kívánjuk, hogy főzzön még sokáig a 90 éves Erzsike néni!

Dátum: 2023. febr 11. 15:19

90. születésnapján otthonában köszöntötte a város nevében Kis Jánosné, Erzsikét Klimon István alpolgármester és Bukó Géza önkormányzati képviselő. A gratuláció mellett mindketten betekinthettek az ünnepelt mindennapjaiba és meghallgatták történetét, valamint üzenetét is.

Megújulhat a 26-os főút, de az elkerülő kérdése megkerülhetetlen

Dátum: 2023. febr 10. 19:00

Tervengedélyeztetési szakaszba lépett a Kazincbarcikát is érintő 26-os főút felújításának, szélesítésének ügye. Az érintett polgármesterek és jegyzők hozzászólhattak, ötletelhettek, mielőtt megvalósulási fázisra váltana a projekt. A 11,5 tonnás megerősítés mellett gyalog- és kerékpárutak épülnek, csomópontok újulnak meg. A komplett kiviteli tervet 2024-re ígérik. A megújulás jótékony hatása mellett azonban az elkerülő út megvalósítása elengedhetetlen marad Kazincbarcika számára.

Új gigászi játszótéri elem érkezik a Fő téri Pihenőparkba

Dátum: 2023. febr 10. 15:25

Egy bámulatos óriási hibridhajó köt ki hamarosan a Fő téren a városi és idelátogató gyerekek számára, és ezzel véglegesen elkészül a pihenőpark játszótere a város szívében. A bővítés munkálatai napokon belül megkezdődnek. A birtokbaadás novemberben várható.

Itt az új Rendőrjárat-sorozat első része, az életmentő „látni és látszani” jegyében

Dátum: 2023. febr 09. 19:58

Új fontos és hasznos havi magazinműsor indul a KolorTV-n, Rendőrjárat címmel, a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysággal együttműködésben. A fő cél a biztonságosabb közlekedésre nevelés és a balesetmegelőzés. Kazincbarcika sajnos második megyénkben a balesetek számát tekintve, így helyben különösen lényeges a téma. Az első rész a téli időszámításnál kiemelten hangsúlyosan, a „látni és látszani” elvet érinti.

Ismét toboroz az Önkéntes Katonai Szolgálat!

Dátum: 2023. febr 09. 19:28

Az Önkéntes Katonai Szolgálat (ÖKSZ) alapképzést indít szerződéses katonai álláshoz vagy más munka melletti tartalékos pozícióhoz. A 6 hónapos kiképzés elvégzése felvételi többletpontot jelent a felsőoktatásba és előnyt az Acélkocka Altisztképzési Rendszerbe kerüléshez. Jelentkezni február végéig lehet.

Újranyithat az uszoda Kazincbarcikán

Dátum: 2023. febr 09. 12:26

Április 1-jével újranyithat a Városi Fedett Uszoda Kazincbarcikán. A tavaly drasztikusan elszállt energiaárak mostanra mérséklődtek, és bár még mindig magasabbak, mint korábban, de elérhető közelségbe került a megfizethetőség.

KolorTV élőben

Programajánló

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Manuel

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

T. Danny

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Gitármuzsika 12 húron

Kazincbarcika, Felső-Barcikai Református Templom

Kölyöksziget

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk