Kazincbarcika

Operettest Kazincbarcikán – Oszvald Marika és Peller Károly lépett színpadra

Dátum: 2022. okt 21. 15:16

Az idősek hónapja programsorozat részeként Operettest várta az érdeklődőket a Don Bosco Sportközpontban. Az október 20-i eseményen Oszvald Marika és Peller Károly adott elő szebbnél szebb dalokat.

Személyes megkeresésekkel folytatódik a népszámlálás

Dátum: 2022. okt 21. 13:51

Számlálóbiztosok személyes megkeresésére számíthatnak azok az állampolgárok, akik nem töltötték ki online a Népszámlálás 2022 kérdőíveit. Az adatgyűjtés november végéig tart, és kötelező benne részt venni. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az esetleges csalókra hívja fel a figyelmet.

Diákolimpia – Mezei futóverseny körzeti döntő

Dátum: 2022. okt 20. 13:59

Diákolimpia mezei futóverseny körzeti döntőt rendeztek Kazincbarcikán október 19-én. A megmérettetésen több mint 200 tanuló vett részt.

"Lobogók küzdelme" - Katonai akadályverseny Kazincbarcikán

Dátum: 2022. okt 20. 12:54

A „Lobogók küzdelme” címmel tartott katonai akadályversenyt a Honvédelmi Sportszövetség Kazincbarcikán. Az október 14-ei rendezvényen összesen 7 állomás várta a versenyzőket.

Holnaptól visszaválthatóak az uszodabérletek

Dátum: 2022. okt 19. 14:02

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda bezárása miatt a fel nem használt uszodabérletek árát idő- és alkalomarányosan visszafizetik. A bérletek árának visszafizetése csak a kapott plasztikkártya, valamint jegyalap, esetlegesen a számla leadásával történik. Kérjük ezeket mindenki hozza magával!

Tiszta, virágos mozgalom – idén is díjazták a legjobbakat

Dátum: 2022. okt 19. 10:55

Október 17-én tartották meg a „Tiszta, virágos mozgalom” díjátadó ünnepségét. Az eseményen Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Városszépítő Egyesület a virágos erkélyek, társasházak, közintézmények és vállalkozások mellett a gyerekpályázatok legjobbjait is díjazták.

BorsodChem KolorFutás Virtual

Dátum: 2022. okt 18. 14:50

Virtuális Kolorfutást szervez a Barcika Art Nonprofit Kft. A BorsodChem KolorFutás Virtual célja most nem a versengés, hanem a jótékonykodás, hiszen a szervezők a nevezési díjból származó bevételt a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Egyesületének ajánlják fel.

Megújult a KolorApp – Új külső, új funkciók, folyamatosan frissülő tartalom

Dátum: 2022. okt 18. 09:49

Mind megjelenésében, mind tartalmában modernebbé és felhasználóbarátabbá vált Kazincbarcika város mobilapplikációja, a KolorApp. A régi funkciók mellett több újdonsággal is bővült az iOS-en és androidon is elérhető alkalmazás.

Diákolimpia országos döntőn vettek rész a kazincbarcikai diákok

Dátum: 2022. okt 17. 11:23

ÜCSB Diákolimpia országos döntőt rendeztek október 14-én Kecskeméten. A versenyen a Pollack Mihály Általános Iskola diákjai távolugrásban, súlylökésben, magasugrásban, kislabdahajításban, valamint 10x200-as vegyesváltófutásban mérették meg magukat.

Számíthatunk a segítségre

Dátum: 2022. okt 17. 11:15

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a 112-es segélyhívó központ munkatársai tartottak közös előadást a kazincbarcikai általános iskolákban az idei tanévben.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk