Kazincbarcika

Hirdetmény nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról

Dátum: 2022. nov 02. 10:19

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdet a 3700 Kazincbarcika, Tompa M. út 2/A. szám alatt található önkormányzati tulajdonban lévő Muskátli Nyugdíjasházban 4 db bérlakást az alábbiak szerint:

Hirdetmény fiatalok garzonházában található lakás bérbeadásáról

Dátum: 2022. nov 02. 10:17

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízása alapján a Barcika Szolg Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. jelen pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a 3700 Kazincbarcika, Bercsényi utca 14. szám alatti fiatalok garzonházában lévő 1 db önkormányzati tulajdonú bérlakást az alábbiak szerint:

Zökkenőmentes az egyetemi képzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. nov 02. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata, a Miskolci Egyetem, az Irinyi János Református Oktatási Központ, a Wanhua BorsodChem Zrt. és a Tiszán­inneni Református Egyházkerület összefogásával vegyészmérnöki egyetemi alapképzés indult ősszel Kazincbarcikán. A levelezős képzés szeptember 9-én kezdődött meg a hallgatók számára az Irinyi János Református Oktatási Központban.

Változik a tűzoltósági felvonulási útvonalak forgalmi rendje

Dátum: 2022. nov 01. 08:00

Kazincbarcikán a gépjárművek közlekedését, a rakodást és a költözködést megkönnyítve a jelenleg kihelyezett „megállni tilos” táblákat „várakozni tilos” táblákra cserélik.

Épül a modern futókör a Csónakázó-tó körül

Dátum: 2022. nov 01. 08:00

Egy sikeres pályázatnak köszönhetően hamarosan egy modern, rekortán burkolatú pályán futhatnak a sportolni szerető városlakók.

Egyirányúsítás az Alsóvárosi körúton – Új forgalomszabályozás

Dátum: 2022. okt 31. 08:00

A korábbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az iskolai tanítási időszakban a Tompa Mihály Református Általános Iskola környékén a reggeli, a délutáni, valamint a különböző iskolai rendezvények alkalmával az Alsóvárosi körút ezen szakaszán jelentős torlódások alakulnak ki, ami fokozott közlekedésbiztonsági kockázattal jár.

Megújult közvilágítás és forgalmi rend változás a biztonságos közlekedésért

Dátum: 2022. okt 31. 08:00

Az Árpád Fejedelem Tagiskola előtti megépült átkötőút, járda és húsz új parkoló mellett a közvilágítás is megújult az érintett területen.

Utolsó szakaszához érkezett a Deák felújítása

Dátum: 2022. okt 30. 08:00

Az utolsó etapba érkezett az Ózdi SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületének komplex energetikai korszerűsítése.

Szépül a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvoda

Dátum: 2022. okt 30. 08:00

Párhuzamosan zajlik a Mesevár és a Nefelejcs Tagóvodák rekonstrukciója. Az intézményekben az épületgépészeti felújításokat követően gipszkartonfalak beépítésével alakították át a helyiségcsoportokat, majd a teljes belső festést végzik a szakemberek.

Megújul a Szemere, a Thököly és a Vasvári tér is

Dátum: 2022. okt 29. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata – a Deák és a Kazinczy térhez hasonlóan – a Szemere, a Thököly és a Vasvári terek felújításával folytatja az újkazinci terek rekonstrukcióját.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk