Hírek

A gyerekről szólt a vasárnap Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 30. 13:10

Gyermeknap alkalmából szabadtéri programokkal és koncertekkel készült május 29-én Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Nonprofit Kft. Az egész napos rendezvényre kicsiket, nagyokat és családokat is vártak a Mezey István Művészeti Központ udvarára.

Három nappal tovább utazhatunk a májusi helyközi bérletekkel

Dátum: 2022. máj 29. 08:00

A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) kérésére a helyközi szolgáltatók az eredeti határidőn túl még három napig elfogadják majd a májusi havi és második félhavi bérleteket. Az így meghosszabbított érvényesség a hosszú pénztári sorok elkerülése érdekében a vasárnapra eső június 5-e helyett június 8-a szerda éjfélig tart.

Life-CLIMCOOP – 33 pályázó kapott esővíz-gyűjtő IBC tartályt

Dátum: 2022. máj 29. 08:00

Az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást célul kitűző Life-CLIMCOOP projekt keretében meghirdetett pályázat elbírálása után minden pályázó megkapta az esővíz gyűjtéséhez, illetve öntözéshez használható IBC tartályokat május 24-én az átadó ünnepségen.

A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötték a szféra dolgozóit

Dátum: 2022. máj 28. 14:19

A Szociális Munka Napja alkalmából rendeztek ünnepséget május 27-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. Az eseményen a 2020 és 2021 évi igazgatói dicséreteket, polgármesteri elismerő okleveleket, illetve a „Kazincbarcika Város Szociális Ellátásáért” kitüntető címeket adtak át.

Ovis Gála

Dátum: 2022. máj 28. 08:00

Idén is megrendezték a már hagyománynak számító Ovis Gálát az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A május 19-ei rendezvényen a gyerekek tánccal, dallal és verssel készültek.

Kihívás napja Kazincbarcikán

Dátum: 2022. máj 28. 08:00

Idén is előkelő helyen végzett Kazincbarcika a Kihívás napján. A május 25-ei eseményen a Barcika Art Nonprofit Kft. szervezésében számos sportprogram várta az érdeklődőket.

Uticél: Kolorcity! - fotó és mozgókép alkotói pályázat

Dátum: 2022. máj 27. 14:03

A Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázatot hirdet egy Kazincbarcikáról készülő útikönyv képi illusztrációihoz kapcsolódó fotó és mozgókép alkotói kiírásban.

"Értékek" - Kiállítás a Mezeyben

Dátum: 2022. máj 27. 12:28

Értékek címmel nyílt kiállítás a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében május 26-án. A tárlaton keresztszemes hímzéssel készült terítőket és szobrokat tekinthet meg a művészetkedvelő közönség.

Ötletbörzére várja a pályakezdőket a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ

Dátum: 2022. máj 27. 10:52

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ pályaorientációs ötletbörzére várja a végzős, pálykazdő fiatalokat június 2-án 13 órakor a Mezey István Művészeti Központba.

Meghosszabbítva! – Június 15-ig lehet pályázni a színes házfalakra

Dátum: 2022. máj 26. 10:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk