Hírek

Idén is vár a Kolor Kölyöktábor!

Dátum: 2022. máj 18. 12:27

A Barcika Art Kft. idén nyárra hét héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára.

Május 25-ig még lehet pályázni a színes házfalakra

Dátum: 2022. máj 18. 11:52

Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. támogatásával, a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP (továbbiakban: LIFE-projekt) keretein belül TARTÓS ALKOTÁS TERVEZÉSE KAZINCBARCIKA FALFELÜLETEIRE AZ ÉGHAJLATVÁLTOZÁSHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁS JEGYÉBEN címmel újabb pályázat kerül meghirdetésre.

Országos harmadik a Tompa leány kézilabdacsapata

Dátum: 2022. máj 17. 09:30

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskola III. korcsoportos leány kézilabdacsapata, az idei tanévben megnyerte a kazincbarcikai körzeti bajnokságot, majd Mezőkövesden első helyezést ért el a megyei elődöntőn. A megyei döntőt Miskolcon rendezték, ahol nagy küzdelemben sikerült minden ellenfelüket legyőzniük, így megyei bajnokok lettek. Az országos elődöntőt május 10-én Balmazújvárosban rendezték, ahol 3. helyezést ért el a csapat.

Biztonságban kétkeréken

Dátum: 2022. máj 17. 08:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának munkatársai a motorkerékpáros balesetek megelőzése érdekében felhívják a figyelmet a fokozott óvatosságra, az egymás iránt érzett felelősséggel való közlekedésre.

A gyors intézkedésnek köszönhetően nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Dátum: 2022. máj 16. 19:21

Ma délután az épülő vízi komplexum mellett felhalmozott faapríték tüzet kapott, ami nagy füsttel járt. A kazincbarcikai tűzoltóság azonnal kiérkezett a helyszínre, és megkezdte az oltást.

Győzelem a KKSE női csapatánál

Dátum: 2022. máj 16. 13:50

A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában május 14-én a Kállósemjéni SZSE csapatát fogadta a Kazinczy Tornacsarnokban.

Május 18-ától 31-éig változik a Fitt Barcika órarendje

Dátum: 2022. máj 16. 10:46

Május 18-a, szerda és május 31-e, kedd között az Egressy Béni Művelődési Központ klubhelyiségében tartott forgalkozások helyszíne átkerül a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe.

Hiánypótló élelmiszerbiztonsági kiadvánnyal köszöntötte a kismamákat a Nébih

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Az anyaság már a fogantatás pillanatával elkezdődik, ahogyan az ezzel járó felelősség is. Ilyenkor ösztönösen kiélesednek a kismamák érzékei arra, hogy mi az, amivel a legjobban óvhatják gyermekük egészségét. Az élelmiszerbiztonság a várandósság alatt különösen fontos, ezért a Nébih szakemberei az Ételt csak okosan! program részeként összeállítottak egy kifejezetten kismamáknak szóló tájékoztató kiadványt.

Nincs megállás a válogatott tagok számára

Dátum: 2022. máj 15. 08:00

Már május 10-én edzést vezényelt Toronyai Miklós, az U22-es férfi válogatott edzője, és a foglalkozáson ott volt a GreenPlan-VRCK tehetsége, Péter Benedek is. A délutáni, felnőtt válogatott edzésen pedig Blázsovics Péternek volt jelenése.

Dylan Groenewegen nyerte az újabb sprintet a kazincbarcikai szakaszon

Dátum: 2022. máj 14. 21:56

A Tour de Hongrie negyedik szakasza is látványos sprintbefutót hozott, amelynek végén a holland Dylan Groenewegen szerezte meg az első helyet honfitársa, Fabio Jakobsen előtt. Az összetett versenyben négy nap után Jakobsen áll az élen.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk