Hírek

KolorFesztivál tájékoztató – Parkolási információk és útlezárás

Dátum: 2022. aug 04. 16:27

Augusztus 5-én pénteken, 6-án szombaton és 7-én vasárnap a Csónakázó-tónál rendezik meg a KolorFesztivál nyitó hétvégéjét. A koncertekre több ezer látogató érkezésére lehet számítani, ezért a biztonságos és gördülékeny lebonyolítás érdekében a szervezők arra kérik a városlakókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá gyalogosan érkezzenek a helyszínre, ezzel is segítve munkájukat!

Kolorakadémia – Alkalmazkodjunk a klímaváltozáshoz!

Dátum: 2022. aug 04. 12:06

Kazincbarcika Város Önkormányzatának részvételével valósul meg augusztus 8-án a Life projekt – Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért – keretein belül megrendezendő első két KolorAkadémia előadás az Egressy Béni Művelődéso Központ klubtermében. A programon a részvétel ingyenes.

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe mától szombat éjfélig

Dátum: 2022. aug 04. 08:44

Harmadfokú hőségriasztást léptet életbe csütörtöktől szombat éjfélig az ország egész területére az országos tisztiorvos a meteorológiai szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlására.

100 éve született Jávori István

Dátum: 2022. aug 03. 11:33

Jávori István 1922. augusztus 2-án született Jancsik István néven az Abaúj megyei Tornanádaskán. Édesapja, a szegényparaszti családból származó Jancsik József mozdonyfűtőként dolgozott a MÁV-nál. Édesanyja, Miskovics Mária volt, aki bányász családból származott, háztartásbeliként hat gyermeket nevelt.

Ezer szállal kötődik a városhoz az ALTEO

Dátum: 2022. aug 03. 10:51

Az idén is támogatja az ALTEO Nyrt. a KolorFesztivált, amely léggömbökből épített mesevilággal, sztárfellépőkkel, kulturális és ismeretterjesztő csemegékkel várja az idei látogatókat. Az ország legnagyobb 500 cége közé tartozó, újgenerációs energiaszolgáltató ezer szállal kötődik Kazincbarcikához, a város környékéhez és az észak-magyarországi régióhoz.

KolorFesztivál – Augusztus 5-én, pénteken Bagossy Brothers Company!

Dátum: 2022. aug 03. 10:07

Augusztus 5-én a 20.00 órától The Sharonz és 21.30 órától a Bagossy Brothers Company koncertjével nyitja meg kapuit a KolorFesztivál a Csónakázó-tónál.

Elindult a falfestési pályázat közönségszavazása

Dátum: 2022. aug 02. 11:04

Elindult a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázat közönségszavazása.

Backyard hétvége Gyepükajánban

Dátum: 2022. aug 02. 09:13

Gyöngyösi Róbert kazincbarcikai ultrafutó a hétvégén részt vett a Gyepükajánban megrendezett Backyard Ultra futóversenyen, melyen 32 óra futás után, 214 km-el a második helyezést érte el. Ezzel megerősítette a korábbi két versenyen elért kvalifikációs eredményét, az októberi csapat világbajnokságon.

Hamarosan három új falfestmény színesíti a várost

Dátum: 2022. júl 31. 08:00

Lezárult a Barcika Art Nonprofit Kft. az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás jegyében kiírt kreatív falfestési pályázata. A három új nyertes pályamű felfestésével Kazincbarcika színes házfalainak száma idén 45-re bővül.

Vízi komplexum – Az ütemtervnek megfelelően halad az építkezés

Dátum: 2022. júl 31. 08:00

Újabb látványos szakaszához érkezett az elmúlt időszak egyik legjelentősebb és legnagyobb beruházása Kazincbarcikán a Csónakázó-tónál. Vízi komplexum épül, amely uszoda, strand és wellness funkcióval is rendelkezik majd.

KolorTV élőben

Programajánló

Értékeink nyomában - kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk