Hírek

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2022. január 7.

Dátum: 2022. jan 07. 15:30

A koronavírus-járvány negyedik hullámában országos és helyi szinten is növekszik a fertőzöttek száma, így Kazincbarcika Város Önkormányzata továbbra is folyamatosan tájékoztatja a lakosságot. Az érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról adunk hírt és iránymutatást Önöknek minden pénteken a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István és dr. Makkai Orsolya alpolgármesterek hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános higiéniai szabályokat minden esetben tartsák be, amennyiben felsőlégúti megbetegedést tapasztalnak, telefonon hívják fel háziorvosukat! Személyesen orvosi utasítás nélkül a rendelőkben ne jelenjenek meg! Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Lélegzetelállító dokumentumfilm készült tengerimalacokról

Dátum: 2022. jan 06. 16:08

Három részes film készült a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület munkájáról, felelős állattartásról, a tengerimalacok helyes gondozásáról. Kovács István filmrendező korábban a Mályi Madármentő Állomásról készített filmeket, melyek több díjat is elnyertek.

A közúton mindenki egyenlő

Dátum: 2022. jan 05. 12:44

A KRESZ sem kivételez, a közlekedők pedig nem viselik el a szándékosan, mások hátrányára szabálytalankodókat.

Ismét adathalász levelet és sms-t küldenek a magyar posta nevében

Dátum: 2022. jan 04. 10:16

Vigyázat: a bankkártyája adatai és a bankszámláján lévő pénz kerül veszélybe, ha a káros email hivatkozására kattint vagy adatokat ad meg!

A vonatokon elhagyott tárgyak visszakerülhetnek a tulajdonosokhoz

Dátum: 2022. jan 03. 12:19

Idén közel 7500 talált tárgyat adtak le a vasúttársaság részére, amiből több mint 4000 került vissza a gazdájához. A vonatokon vagy vasútállomásokon elveszített tárgyakkal kapcsolatban az utasok a MÁVDIREKT éjjel-nappal hívható telefonszámán érdeklődhetnek.

Figyelmeztetés van érvényben a sűrű köd miatt

Dátum: 2022. jan 02. 11:28

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki az ország északkeleti felére a tartós, sűrű köd miatt vasárnap.

Munkaszüneti napok 2022-ben

Dátum: 2022. jan 01. 12:04

Nemzeti ünnepek, munkaszüneti napok, szombati munkanapok, hosszú hétvégék - mire számíthatunk 2022-ben?

Így lesznek nyitva a boltok szilveszterkor

Dátum: 2021. dec 31. 07:30

A nagyobb áruházláncok üzleteinek nyitvatartási ideje szilveszterkor és az új év első napján:

Ami nekünk ünnep, nekik rémálom

Dátum: 2021. dec 30. 14:14

A szilveszteri ünnepléssel együtt járó hangos zajok miatt minden évben négylábúak százai menekülnek el félelmükben otthonról, illetve az otthon maradt állatok közül is sokan remegve, szűkölve vészelik át ezt az időszakot. Összegyűjtöttünk néhány praktikát, amivel könnyebbé tehetjük kedvenceink számára ezt az estét.

A szilveszteri tüzijátékozás legfontosabb szabályai

Dátum: 2021. dec 29. 10:30

A tavalyi - járvány elleni védekezés jegyében hozott - általános tilalommal szemben, idén szilveszterkor szabadon lehet értékesíteni és felhasználni a különböző pirotechnikai eszközöket, persze csak a szabályokat betartva. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, amivel érdemes tisztában lenni azoknak, akik az új évet tüzijátékozással szeretnék köszönteni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Játszóeszköz-avatók Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk