Hírek

Sikerek az országos csapat bajnoki döntőn

Dátum: 2020. dec 08. 12:46

Hétvégén rendezték meg az országos csapat bajnoki döntőt Budapesten, ahol a KVSE súlyemelő szakosztályának versenyzői is részt vettek. Pátrovics Géza irányításával harmadik helyen végzett a csapat.

Még durvábbak az unokázós csalók

Dátum: 2020. dec 07. 08:40

Figyelem, az ünnepi hetekre az úgynevezett unokázós csalók is készülhetnek! Az idős embereket megtévesztők ellen van megoldás: tanítsd a nagyit, hogy vele ne történjen meg!

Téli felkészülés

Dátum: 2020. dec 06. 10:00

A téli időszakban a Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársainak több feladatot is el kell végezniük a város területén. A Kft. munkatársai a zordabb időjárás alatt hétvégente is készenlétben várják a hó és a fagy érkezését, hogy a biztonságos közlekedés érdekében, mielőbb megkezdhessék a munkát.

Vigyázzunk a gyalogosokra!

Dátum: 2020. dec 05. 08:00

Volt olyan nap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, amikor 24 órán belül öt gyalogost ütöttek el a zebrán. A rendőrök a közlekedők fokozott figyelmét és óvatosságát kérik a megváltozott út, látási és időjárási viszonyok miatt is – olvasható a police.hu oldalán.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 4.

Dátum: 2020. dec 04. 16:33

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Dózsás sikerek a Bolyai matematika csapatersenyen

Dátum: 2020. dec 04. 15:00

A november 13-án online formában megrendezett Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulójára a Dózsa György Tagiskola 15 csapata nevezett be, ahol a diákok nagyon szép eredményeket értek el.

Lakossági tájékoztató DN 400 ivóvízvezeték rekonstrukciójáról

Dátum: 2020. dec 04. 11:07

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a 2020.09.14-én megkezdődött Egressy Béni úti ivóvízvezeték rekonstrukció a végéhez közeledik.

Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója

Dátum: 2020. dec 04. 10:36

Átadták a Kazincbarcika Város Önkormányzata által alapított „Kazincbarcika Város Jó tanulója – Jó sportolója” díjat. A kitüntető címet idén Csikász Panni a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolájának tanulója vehette át Szitka Péter polgármestertől és Klimon István alpolgármestertől.

Jótékony adomány a Green Plan Energy Kft.-től

Dátum: 2020. dec 03. 08:21

A Green Plan Energy Kft. ügyvezető igazgatója, Plachy László felajánlotta, hogy a kivitelezéseik során összegyűjtött raklapokat az erre leginkább érdemes családoknak szeretné eljuttatni fűtés céljára. A cégvezető felkereste Szitka Péter polgármestert, segítsen abban, hogy a megfelelő helyre kerüljön az adomány.

Mindannyian mások vagyunk – Fogyatékkal élők világnapja

Dátum: 2020. dec 03. 08:00

Az ENSZ 1992-ben nyilvánította a fogyatékos emberek nemzetközi napjává december 3-át, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal született, illetve betegség, baleset, vagy katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira. Kazincbarcikán két intézményben van lehetőségük a fogyatékkal élő gyermekeknek és fiataloknak arra, hogy mindennapjaik tartalmasan teljenek, és segítő támogatást kapjanak a szívvel, lélekkel értük dolgozó szakemberektől. A jeles nap alkalmából tőlük kértük, hogy mondják el, mi az, ami motiválja őket, ebben a nem mindennapi munkában.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk