Hírek

A nézők szavazatai döntenek majd - Közönségszavazáson Az Ispotály

Dátum: 2020. szept 29. 09:40

A IV. Hét Domb filmfesztivál alkotásai idén nem csak szakmai megmérettetésen vesznek részt.

Új lakóövezet kialakítása a terv

Dátum: 2020. szept 29. 09:09

Új lakóövezt kialakítását és telkek árusítását tervezi Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az elmúlt időszakban több megkeresés is érkezett a főépítészi csoport felé, hogy lakóépülettel beépíthető telkeket vásárolnának magánszemélyek a városban. Jelenleg ilyen területekben szűkölködik Kazincbarcika, emelte ki Juhász-Nagy Balázs főépítész.

Oly sok a jó ember

Dátum: 2020. szept 29. 08:51

Nagyon jól sikerült a Zsombiért rendezett múlt hétvégi süteményvásár. A több mint félmilliós összeget még némileg sikerült megtoldaniuk a szervezőknek. Ugyancsak hat számjegyű eredményt hozott a múcsonyi találkozó, mely a korábbi barcikai rendezvény folytatása volt.

Rendhagyó műsor a zene világnapján

Dátum: 2020. szept 28. 17:20

Virtuális műsor a zene világnapján a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékeitől és tanáraitól

Eltűnnek a veszélyt jelentő fák

Dátum: 2020. szept 28. 10:53

A Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai folyamatosan végzik a város területén szükséges gallyazási és ritkítási munkálatokat. Kazincbarcika frekventált útjait, tereit, játszótereit és parkolóit érintő területeken a közlekedési táblák láthatóságát akadályozó, illetve a sérült, balesetveszélyes gallyakat távolították el a szakemberek, a lombhullást követően, október második felétől ütemezetten pedig elkezdődik az vágásérett, elöregedett fák kivágása is.

Úticél KolorCity – Írjuk együtt Kazincbarcika könyvét!

Dátum: 2020. szept 28. 09:51

Az elmúlt 20 év eseményei és történetei egy exkluzív kiadványban! Várjuk olyan egykori vagy jelenleg is Kazincbarcikán élő, tevékenykedő lakók jelentkezését, akiknek érdekes történeteik és fényképeik vannak városunk közel és régmúltjából.

Rendhagyó programok – Aktív október jótékonyan

Dátum: 2020. szept 27. 09:47

Októberben rendhagyó módon ünnepli a szépkorúakat Kazincbarcika Város Önkormányzata, valamint a programokat szervező cég a Barcika Art Kft. városunkban.

Hamarosan elkészül a ravatalozó felújítása

Dátum: 2020. szept 27. 08:00

Utolsó fázisához érkezett a ravatalozó épületének felújítása a városi temetőben. A kivitelező cég szakemberei a külső burkolási, valamint belső festési munkálatok befejezésén dolgoznak, valamint már szerkezetkész állapotban van a külső fedett nyitott előtér.

Új helyen a KSzSzK szolgáltatásai

Dátum: 2020. szept 26. 08:00

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ rendszerében működő szociális étkeztetés és a házi segítségnyújtás szolgáltatásai, a Család- és Gyermekjóléti Központhoz hasonlóan az Eszperantó út 2. szám alatti ingatlanba költöznek.

600 milliós beruházás az ipari parkban

Dátum: 2020. szept 26. 08:00

Számos új munkahely jöhet létre annak a beruházásnak köszönhetően, amelyet a kazincbarcikai székhelyű megújuló energiarendszerek telepítésével, az ehhez kapcsolódó tartószerkezetek gyártásával és kereskedelmével, valamint okosházak kivitelezésével foglalkozó Green Plan Energy Kft. tervez a Barcikai Ipari Parkban az elkövetkező időszakban.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk