Hírek

Rendhagyó programok – Aktív október jótékonyan

Dátum: 2020. szept 27. 09:47

Októberben rendhagyó módon ünnepli a szépkorúakat Kazincbarcika Város Önkormányzata, valamint a programokat szervező cég a Barcika Art Kft. városunkban.

Hamarosan elkészül a ravatalozó felújítása

Dátum: 2020. szept 27. 08:00

Utolsó fázisához érkezett a ravatalozó épületének felújítása a városi temetőben. A kivitelező cég szakemberei a külső burkolási, valamint belső festési munkálatok befejezésén dolgoznak, valamint már szerkezetkész állapotban van a külső fedett nyitott előtér.

Új helyen a KSzSzK szolgáltatásai

Dátum: 2020. szept 26. 08:00

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ rendszerében működő szociális étkeztetés és a házi segítségnyújtás szolgáltatásai, a Család- és Gyermekjóléti Központhoz hasonlóan az Eszperantó út 2. szám alatti ingatlanba költöznek.

600 milliós beruházás az ipari parkban

Dátum: 2020. szept 26. 08:00

Számos új munkahely jöhet létre annak a beruházásnak köszönhetően, amelyet a kazincbarcikai székhelyű megújuló energiarendszerek telepítésével, az ehhez kapcsolódó tartószerkezetek gyártásával és kereskedelmével, valamint okosházak kivitelezésével foglalkozó Green Plan Energy Kft. tervez a Barcikai Ipari Parkban az elkövetkező időszakban.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 25.

Dátum: 2020. szept 25. 14:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Felhívás – Megjelentek az unokázós csalók

Dátum: 2020. szept 25. 08:00

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az illetékességi területünkön is megjelent az un. „UNOKÁZÓS CSALÁS MÓDSZERE”!

Kihelyezett vegyészmérnöki alapképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2020. szept 25. 08:00

A Kémiai Intézet szervezésében a Miskolci Egyetem Műszaki és Anyagmérnöki Kara vegyészmérnöki alapképzést indít levelező szakon Kazincbarcikán a tervek szerint 2021. szeptember elsejétől.

Tudnivalók az e-receptről és a távgyógyításról

Dátum: 2020. szept 24. 10:53

Továbbra is be kell tartani a járványügyi protokollt.

Szeptemberben is Kolorhét!

Dátum: 2020. szept 24. 10:44

Az ősz első lapszámával jelentkezünk szeptember 25-én. Ezúttal is közérdekű témákat hoztunk Kedves Olvasóinknak! Megjelenő lapunkat a postaládákon kívül megtalálja megtalálják a Kolorline.hu oldalon.

Fergeteges taps a művészeknek és Zsombornak

Dátum: 2020. szept 23. 14:32

Az Újkazinci Baráti Kör „Kávéházi délutánok” záró programjának előadó művésze Szurasenkó Dániel blockflöte virtuóz, békenagykövet és Knoth Judit zongoraművész volt.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk