Hírek

Távozik Vitelki Zoltán

Dátum: 2020. dec 01. 11:32

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Rendkívüli Covid-hír – 2020. november 30.

Dátum: 2020. nov 30. 17:10

Koronavírus fertőzést mutattak ki a Védőnői Szolgálat egyik munkatársánál.

LIFE-CLIMCOOP – Létrejött a Klíma Platform Kazincbarcikán

Dátum: 2020. nov 30. 16:11

Új, az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást célul kitűző mintaprojekt indult Kazincbarcikán. A projekt Kazincbarcika és a BorsodChem Zrt. között jött létre konzorciumi partnerekkel kiegészülve, a Miskolci Egyetem koordinálásával.

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Dátum: 2020. nov 30. 11:29

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés. 

Szitka Péter polgármester meggyújtotta a város adventi koszorújának első gyertyáját

Dátum: 2020. nov 30. 08:36

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében idén elmaradnak az adventi programok. Szitka Péter polgármester vasárnap délután meggyújtotta a város adventi koszorúján az első gyertyát.

Új alprogram az EduSenior Információs és Tanácsadó Programban

Dátum: 2020. nov 29. 15:12

„Helyi értékek feltárása, honismeret” címmel alprogramot indított 2020. október 20-án az EduSenior Információs és Tanácsadó Program. Az alprogram alapítói Dr. Dobos László, a 3. Kor Egyeteme Miskolc Alapítvány Kuratóriumának elnöke, Kálmán Vilmosné az Újkazinci Baráti Kör képviselője és Pelle Anna az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub vezetője.

Mit üzennek a gyerekek a Mikulásnak?

Dátum: 2020. nov 29. 09:00

Hamarosan jön a nagyszakállú, ezért kíváncsiak voltunk, hogy mit üzennek nekik a kazincbarcikai ovisok és kisiskolások. A válaszok az apróságok kifejezték jókívánságaikat, és elárulták, hogy már nagyon várják őt. Többen aggodalmukat fejezték ki, hogy nehogy elkapja a Mikulás a koronavírust, és megkérdezték, hogy van. A hóesés is a top 10 kérések között szerepelt, ám akadtak olyan gyerekek, akik konkrét elképzeléseiket és kívánságaikat osztották meg a Télapóval.

Idén is legyen az ünnep még szebb!

Dátum: 2020. nov 29. 08:00

A Kazincbarcikai Egyesületek Fóruma és a Városszépítő Egyesület idén is meghirdeti a hagyományos városszépítő versenyét.

Együtt sikerülni fog!

Dátum: 2020. nov 28. 08:00

Bizonyára hallottak már a kazincbarcikai Burinda Zsomborról, hiszen több alkalommal is írtunk már róla, valamint az országos tévé- és rádió csatornák is rendszeresen foglalkoznak a család történetével. Zsombin, aki SMA 1-es típusú beteg, a világ legdrágább gyógykezelése segíthet, ami 730 millió forintba kerül, jelenleg erre gyűjt a család.

A kijárási korlátozás óta a helyi kisboltok körül nagymértékben megnőtt a szemetelés

Dátum: 2020. nov 28. 08:00

Kijárási korlátozásokat követően a kisboltok körüli közterületen megnövekedett a háztartási jellegű hulladék.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk