Hírek

Dr. Varga Valéria, Kazincbarcika Pro Urbe díjas háziorvosa

Dátum: 2023. szept 01. 09:00

Dr. Varga Valéria, Kazincbarcika háziorvosa 43 éve van a pályán és 40 éve praktizál a Mikszáth utcai rendelőben. A 2023. augusztus 20-i ünnepi képviselő-testületi ülésen ő volt az egyik, akit Pro Urbe díjjal tüntettek ki. A doktornő hosszú évtizedek óta hivatása rajongója és elkötelezett követe.

Gólyafióka-avató — mintegy 300 elsőst köszöntött a városvezetés

Dátum: 2023. aug 31. 16:00

Mintegy 300 gólyafiókát avattak szerdán az Irinyi tornacsarnokban. Kazincbarcikán már hagyomány, hogy a tanévkezdés előtt méltó módon köszönti Kazincbarcika Város Önkormányzata, a tankerület és a református egyházkerület a város összes általános iskolájának elsőseit. A kicsik ezúttal is fogadalmat tettek, sőt apró ajándékok tették még emlékezetesebbé az iskolássá válásuk pillanatát.

Jelentkezz iskolaőrnek

Dátum: 2023. aug 31. 13:00

Jelentkezz iskolaőrnek - ezzel a szlogennel és céllal indított kampányt a rendőrség. Részletek a plakáton.

Haltelepítés lesz tavainkon

Dátum: 2023. aug 31. 10:05

Nemcsak haltelepítés, hanem horgászati tilalom is lesz tavainkon. Több száz kiló hal kerül a vizekbe, indulhat a horgászat.

Szúnyoggyérítés újra

Dátum: 2023. aug 30. 13:50

Kazincbarcika Város Önkormányzata idén immár 11. alkalommal végeztet szúnyoggyérítést városunkban. Bár a légi irtás szükségszerű és indokolt lenne, ám azt csak az állami működtetésű Katasztrófavédelem kérhetne, de nem teszi, pedig az engedélyt megkapta a szakhatóságtól. Így a város számára marad a földi-biológiai szúnyoglárva-irtás és a földi-kémiai szúnyoggyérítés. Amennyiben ez elmaradna, még elviselhetetlenebb lenne a szúnyoginvázió Kazincbarcikán.

Szerződéses és önkéntes katonai szolgálat

Dátum: 2023. aug 26. 09:00

A Magyar Honvédség a LYNX PROGRAM (Szerződéses Katonai Szolgálat) és az Önkéntes Katonai Szolgálat keretében várja a jelentkezőket. Részletek és információk a plakátokon.

Iskolakezdési csomaggal támogatja Kazincbarcika az általános iskolásokat

Dátum: 2023. aug 25. 18:00

Tartalmas iskolakezdési csomaggal készül szebbé tenni a nyári szünet után induló új tanévet Kazincbarcika Város Önkormányzata. A háromféle csomag az 1-2. osztályosoknak, a 3-4. osztályosoknak és az 5-8. évfolyamot kezdő diákoknak jár; vagyis minden általános iskolás hozzájut a taneszközökhöz Kazincbarcikán.

Áramszünet Kazincbarcikán

Dátum: 2023. aug 25. 14:00

Az MVM Émász felújítás és karbantartás miatt szeptember több napján szünetelteti az áramszolgáltatást Kazincbarcika néhány utcájában.

„Vörös kód”

Dátum: 2023. aug 25. 10:56

A következő napokban várható hőség miatt péntek reggel életbe lépett a „vörös kód”, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását.

KolorTV élőben

Programajánló

Országos Könyvtári Napok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Közösségi nap a Herbolyai I-es tavon

Herbolyai I-es tó

Lélektől lélekig - Földesi Ildikó kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Barcika Trail terepfutó verseny

Don Bosco Barcika Tanoda – 3700 Kazincbarcika, Illyés Gyula út 1.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk