Hírek

Győzelmének köszönhetően már 8 ponttal vezet a Kazincbarcika

Dátum: 2017. ápr 30. 22:31

A labdarúgó NB III keleti csoportjának 29. fordulójában a DVSC-DEAC együttesét fogadta a KBSC. A kazincbarcikai együttes hátrányból fordítva aratott 3-1-es győzelmet.

Veretlenek maradtak a barcikai női és férfi kézisek

Dátum: 2017. ápr 30. 16:33

A KKSE NB II-es kézilabdázói idegenben szereztek értékes döntetlen, még a megyei első osztályban szereplő női együttes vendégként győzött a hétvégi játéknapon.

Húsz év a világot jelentő deszkákon

Dátum: 2017. ápr 30. 07:00

Janza Kata napjaink egyik legkedveltebb, legfoglalkoztatottabb musicalszínésze. A közönség nem csupán tehetsége, hanem közvetlensége miatt is imádja. A művésznő az év elején látogatott el városunkba, melyet azonnal a szívébe zárt. Ittjártakor faggattuk a siker felé vezető útról, a színészi pálya szépségeiről és a magánélettel való összeegyeztethetőségéről.

Pályázati felhívás - „Tiszta udvar, rendes ház 2017 év”

Dátum: 2017. ápr 29. 19:52

Kazincbarcika képviselő-testülete tavaly egy régi hagyományt felújítva 2016-ban megalapította a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerő címet, hogy elismerésben részesítse azokat a lakóközösségeket, lakóingatlan-tulajdonosokat és -használókat, akik kiemelkedően sokat tesznek a város szépítése érdekében.

Gyermekekkel a környezet védelméért

Dátum: 2017. ápr 29. 12:41

Földünket számos veszély fenyegeti. Gondoljunk csak a klímaváltozásra, a vízhiányra, vagy akár az energiakészletek csökkenésére. Mindezek elkerüléséhez fontos a szemléletváltás. A megújulásra a gyermekek a legfogékonyabbak, éppen ezért lényeges, hogy tudatosítsuk bennük, ők is hozzájárulhatnak környezetünk védelméhez. A „Fenntarthatósági Témahét“ nevű program e szemlélet széles körű elterjesztését célozza iskolai keretek között. Az április 24-28. közt lebonyolított rendezvényhez az ország 1885 közép-és általános iskolája csatlakozott, köztük a dédestapolcsányi Lajos Árpád Általános Iskola.

Nagyobb összegre pályázhatnak a civilek és a sportegyesületek

Dátum: 2017. ápr 29. 12:31

Munkaterv szerinti ülést tartott Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete április 27-én. A városatyák elfogadták többek között a Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány, a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ gyermekjóléti feladatairól, valamint a polgármesteri hivatal 2016. évi működéséről szóló beszámolóját.

Én drogozom, mi felépülünk

Dátum: 2017. ápr 28. 21:33

Az alkohol-és drogfüggő betegek rehabilitációja és a prevenciója voltak a témái a Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány által szervezett előadásnak, amelyet április 28-án rendeztek az Egressy színháztermében.

Tavaszi zsongás a Füzike óvodában

Dátum: 2017. ápr 28. 12:23

Tavaszi zsongás címmel egészségnapot rendeztek a Füzike Tagóvodában április 28-án. A programot évek óta megtartják az intézményben.

Kodályos siker Besztercebányán

Dátum: 2017. ápr 28. 11:30

A szlovákiai Besztercebányai Művészeti Akadémia meghívására április 26-án adott nagy sikerű műsort a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola és az ózdi Erkel Ferenc Tagintézmény tanáraiból, valamint két zenész növendékből álló küldöttsége.

Egy csipet Amerika a Deákban

Dátum: 2017. ápr 27. 16:21

Amerika napot tartott az Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziuma április 27-én.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk