Hírek

Megváltozott nyitvatartással újra várja az úszás szerelmeseit a Kazincbarcikai Fedett Uszoda

Dátum: 2022. szept 09. 13:15

A Kazincbarcikai Fedett Uszoda szeptember 10-én 14:00 órától várja az úszni vágyó vendégeket. Az elmúlt egy hónapban a szakemberek elvégezték a szükséges karbantartásokat, valamint a napokban a takarítási, illetve fertőtlenítési munkálatokat is végrehajtották.

Tájékoztató útlezárásról

Dátum: 2022. szept 08. 11:26

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a Lini tér megújítása, rehabilitációja érdekében végzett kivitelezési munkák miatt 2022. szeptember 7-től újabb útlezárásra került sor a térképen piros színnel megjelölt útszakaszon.

Haltelepítés a barcikai tavakban

Dátum: 2022. szept 07. 12:58

Összesen tíz mázsa halat telepített Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a horgászok által közkedvelt barcikai tavakba szeptember 7-én. A Csónakázó-tóba öt mázsa, valamint a Herbolyán található tavakba szintén öt mázsa ponty érkezett.

Menetrendi változások szeptember 1-jétől

Dátum: 2022. szept 06. 11:02

2022. szeptember 1-étől az alábbi menetrendi változások lépnek életbe:

Sakk emlékverseny a Kazinczyban

Dátum: 2022. szept 06. 10:10

Sakk emlékversenyt rendezett a Kazincbarcikai Városi Sakk Club szombaton délelőtt a Kazinczy Ferenc Tagiskola aulájában. A sportesemény két neves borsodi versenyzőnek Kovács Aladárnak és Simon Józsefnek állít emléket.

Lakossági tájékoztató áramszünetről

Dátum: 2022. szept 05. 14:26

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy az MVM Émász Áramhálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzéséhez, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát is garantálja a veszélyhelyzet idején.

A bányászokra emlékeztek Kazincbarcikán

Dátum: 2022. szept 05. 12:53

A 72. Bányásznap alkalmából tartott koszorúzást Kazincbarcika Város Önkormányzata a bányászszobornál. Az eseményen az 1919-ben eldördült csendőrsortűz áldozataira emlékeztek.

Vihar, aszály, hőség… RIADÓ!

Dátum: 2022. szept 05. 10:35

2022 nyarának hosszú hőhullámai és kritikus aszálya önmagáért beszél: egyre inkább a saját bőrünkön érezzük a klímaváltozás hatásait. Tüzek pusztítanak, tavak, patakok száradnak ki, a csapadékhiány miatt kilátástalanná válik a gazdák helyzete, és már több településen is érezhető, hogy a csapból korlátlanul folyó tiszta víz nem magától értetődő adomány. Egyetlen megoldás, hogy alkalmazkodunk a helyzethez! Gyakorlati megoldásokat kínál mindenki számára a Miskolci Egyetem vezetésével megvalósuló éghajlatalkalmazkodási projekt.

Továbbra is hibátlan a hazai mutató

Dátum: 2022. szept 05. 08:45

A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában az Aqvital FC Csákvár csapatát fogadta a Kolorcity Kazincbarcika SC. A mérkőzés Pálinkás Gergő és Süttő Attila góljainak köszönhetően 2-0-ás hazai sikerrel zárult.

Tizenöt éves a Szent Család templom

Dátum: 2022. szept 04. 08:00

Múlt csütörtökön ünnepi szentmisét tartott a Kazincbarcikai Római Katolikus Plébánia a Szent Család-templom felszentelésének tizenötödik évfordulóján. A lelki program és a rózsafüzér elimádkozása után az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődött.

KolorTV élőben

Programajánló

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk