Hírek

Kisállat ivartalanítás támogatása kérhető 2022 év 2. félévben

Dátum: 2022. szept 03. 08:00

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotoknak, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. Az Orpheus Állatvédő Egyesület 2022 második felében 300 állat ivartalanítását támogatja. Ennek köszönhetően több ezer potenciálisan túlszaporított állattal lesz kevesebb.

Gépjárműadó egyszerűen, mobilappon

Dátum: 2022. szept 03. 08:00

Csaknem 1,5 millióan kapnak levelet elektronikus tárhelyükre a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadó második részletéről, illetve korábbi elmaradásukról. Az adó már a NAV mobilappjában is befizethető pár koppintással vagy közvetlenül a levélben található linkről.

Haltelepítés miatt horgászati tilalom lesz szerdán a Herbolyai I.-II. és a Csónakázó-tavon

Dátum: 2022. szept 02. 16:24

Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket, hogy a Barcika Park Nonprofit Kft. szeptember 7-én, szerdán haltelepítést végez a Csónakázó-tavon és a Herbolyai I. és II. tavakon. A cég szeptember 7. reggel 5 órától, szeptember 8. reggel 5. óráig horgászati tilalmat rendel el az érintett vízterületeken.

Közlemény melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Dátum: 2022. szept 02. 16:17

Értesítjük Kazincbarcika melegvíz szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a távhővezeték hálózat meghibásodása miatt a Jószerencsét út 10-12. szám alatt és a Napsugár Tagóvodában szünetel a szolgáltatás.

Közlemény melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Dátum: 2022. szept 02. 13:45

Értesítjük Kazincbarcika melegvíz szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a távhővezeték hálózat meghibásodása miatt a fűtőerőmű leállt, ezért a teljes városban szünetel a szolgáltatás.

Becsengettek

Dátum: 2022. szept 02. 10:10

Szeptemberben az iskoláskorú gyermekek veszélyeztetettsége közlekedési szempontból magasabb az átlagnál. A nyári szünidő után egyszerre, tömegesen jelennek meg a mindennapok közlekedésében, ezért is szükséges, hogy a járművezetők felkészüljenek az elmúlt hónapoktól jelentősen eltérő szeptemberi közúti forgalomra, az őszi időszakkal járó kockázatokra.

Megkezdődött az iskola

Dátum: 2022. szept 01. 16:01

Szeptember elsején becsengettek az iskolákba, van aki újra, van aki pedig először ült az iskolapadba. A kazincbarcikai általános és középiskolákban reggel nyolc órakor tanévnyitón vettek részt a diákok.

Felavatták a gólyafiókákat

Dátum: 2022. szept 01. 16:00

Gólyafióka-avató ünnepséget tartott augusztus 31-én Kazincbarcika Város Önkormányzata, a Kazincbarcikai Tankerületi Központ és a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola. A jó hangulatú rendezvényen jelképesen felavatták a gólyafiókákat.

Szeptemberben is Fitt Barcika

Dátum: 2022. szept 01. 15:06

A népszerű programsorozat szeptemberi órarendje az eddig megszokott módon több korosztálynak: kismamáknak, fiatal felnőtteknek, 40 vagy 50 felettieknek, vagy éppen speciális mozgásformát igénylőknek, esetleg egészségügyi problémákkal szenvedőknek kínál életkoruknak és állapotuknak megfelelő sportolási lehetőséget.

A Virágos Magyarország főzsűrije látogatott el Kazincbarcikára

Dátum: 2022. aug 31. 11:30

A Virágos Magyarország főzsűrije látogatott el Kazincbarcikára augusztus 25-én. A zsűri tagjai egy rövidebb megbeszélésen vettek részt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban, majd ezt követően járták körbe a város tereit, és parkjait.

KolorTV élőben

Programajánló

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk