https://kolorline.hu/ Egyszerű, de nagyszerű: dekoráció őszi kincsekből

 Egyszerű, de nagyszerű: dekoráció őszi kincsekből

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Életmód

Ősszel rengeteg olyan színes bogyó és termés terem, melyekkel könnyedén becsempészhetjük az őszt és annak csodaszép színeit otthonunkba.

Egy kis időráfordítással, kézügyességgel, valamint pénztárcabarát praktikákkal remek dekorációkat készíthetünk. Hoztunk is néhány tippet. 
A dió, mogyoró, makk, toboz, csipkebogyó, különböző bokrok kis színes termései mind mind olyan alapanyagok, melyeket felhasználhatunk: nincs más dolgunk, mint gyűjtsük be, s már indulhat is az ötletelés. 

Hangulatos és filléres megoldás a préselt levél képkeretben, mely mindenkinél található a lakásban. Ez a dekoráció minden évszakhoz alakítható, könnyen és gyorcsan cserélhető asztali, vagy fali dísz lehet. 
Az étkezőasztalon az apró színes virágok, termések, bogyók egy egyszerű tálba, vagy dekoratív üvegedénybe helyezve, levelekkel megspékelve remekül mutatnak. Színes és egyedi dísze lehet lakásunk falának ha száraz bogyókat, kukoricaszemeket, hüvelyeseket, vagy nagyobb virágmagvakat szórunk képkeretbe, s ha ügyesek, valamint türelmesek vagyunk még alakzatokat/mintákat is kirakhatunk belőlük. 

Vonjuk be a gyermekeket is a folyamatba, hiszen a gesztenye ősszel igazi dekorációs sláger a nebulók körében, és mi is felhasználhatjuk: családi vacsorák alkalmával festhetünk rá betűket/neveket és levelekkel, valamint termésekkel a tányérra helyezve ültetési rendet készíthetünk.

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk