https://kolorline.hu/Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Kazincbarcika 4 városrészében zajlanak jelentős útfelújítások, amelyek során teljesen új aszfalt került 2,5 km útszakaszra. A Tóth Árpád úton már kiváló minőségű úton közlekedhetnek az autósok, az Attila úton, a Paál László utcán és az Újkazinc városrészen azonban még nincs vége a munkáknak — ez a lakosságtól és az autósoktól is türelmet és óvatosságot igényel.

A kivitelező tájékoztatása szerint az Újkazinc városrészen aszfaltozási munkák zajlanak majd május 2-án (csütörtökön) és május 3-án (pénteken) a térképen látható útszakaszon. Az érintett napokon reggel 07:00 és 18:00 óra között az útszakasz teljes lezárására kerül sor. Az aszfaltozásra váró út két végpontja nem egyidőben lesz lezárva, és csak addig, amíg az aszfalt kihűl.

Az előkészítő munkák, az útpálya- és a parkolótakarítás, valamint a parkolók burkolatjeleinek felfestése miatt a jelölt útszakaszon a megállás és parkolás április 29. (hétfő) és május 7. (kedd) között TILOS! 

A munkákból adódó kellemetlenségekért a kivitelező és Kazincbarcika Város Önkormányzata a lakosság és az autósok türelmét és megértését kéri.

További híreink

Tájékoztatás áramszünetről

Dátum: 2024. máj 15. 15:06

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia-ellátás érdekében hálózatukon felújítási, karbantartási munkát végez, amely május 21-22-én napközben néhány utcában Kazincbarcikán áramszünettel jár.

Tapsorkán kísérte a zenei gálát a Kodályban!  

Dátum: 2024. máj 15. 14:25

Nagy sikerrel zárult a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola tanévzáró zeneművészeti gálája május 13-án. A többféle felállásban fellépő növendékek azt mutatták meg, mennyit fejlődtek az elmúlt tanév során.

Gyermeki vetélkedődöntő és kiállítás a Zöld Völgy hulladékudvarában 

Dátum: 2024. máj 14. 13:00

A Tiszta Forrás Természet- és Környezetvédelmi Egyesület Természetfürkésző Játékot rendezett a Kazincbarcikai Tankerületi Központhoz tartozó iskolásoknak. A döntőbe jutott gyerekeket a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. Sajókazai Hulladékkezelő Centrumába vitték a sorsforduló döntő következő fordulóját lejátszani, és egyúttal tanulmányi túrán részt venni.

Mutatós Kolorcity-logós hulladékgyűjtők lepték el a várost

Dátum: 2024. máj 14. 06:27

Kazincbarcika sok minden más mellett a hulladékgyűjtő edények városa is. Amennyire prózai ez az állítás, annyira fontos, hiszen ez a köztisztaság egyik legfőbb eszköze. Ennek az áldott állapotnak a fenntartása időről időre pótlással, cserével jár, de a bővítés sem idegen a várostól. Idén tavasszal nagyjából 60 új, Kolorcityhez illő dizájnszemetessel gazdagodott a város.

KolorTV élőben

Programajánló

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk