Hírek

Jól szerepeltek "öreg" birkózóink.

Dátum: 2022. szept 13. 13:23

Birkózó Veterán Országos Bajnokságon jártak a KVSE versenyzői. A szeptember 11-én Kiskunhalason megrendezett bajnokságon a KVSE két versenyzővel vett részt, melyen a két fogásnemben két első és két ötödik helyezést értek el.

Figyelem! Lakossági tájékoztatás Külső Védelmi Terv Gyakorlat

Dátum: 2022. szept 13. 11:40

A mai nap folyamán Kazincbarcika város Külső Védelmi Terv gyakorlatot tart a Katasztrófavédelem irányításával.

Eltűnnek a betétdíjas üvegek

Dátum: 2022. szept 12. 11:12

Hiába készített egy éve útmutatást a Humusz Szövetség arról, hogyan kellene a betétdíjas rendszert ismét felvirágoztatni, érdemleges változás egyáltalán nem történt.

GreenPlan-VRCK - Nyolcszettes felkészülés Eperjesen

Dátum: 2022. szept 12. 09:11

Eperjesen, a szlovák Extraligában szereplő VK Mirad UNIPO Presov vendége volt szombaton a GreenPlan-VRCK. Sajnos a tervekkel ellentétben a lengyel Bedzin nem utazott el a tornára.

Úticél Kolorcity – Szeptember 30-ig várjuk régi fotóidat Kazincbarcikáról

Dátum: 2022. szept 11. 10:18

Vannak emlékezetes fotóid Kazincbarcikáról? Oszd meg velünk is! Szeptember 30-ig várjuk a városról készített régi képeket, legyen az akár digitális vagy papír alapú, melyeket maradandó emlékként mi is megőriznénk az utókor számára a hamarosan készülő „Úticél KolorCity” című kiadványban.

Szeptember 17-én 16. Esélyegyenlőségi Nap

Dátum: 2022. szept 11. 10:09

A Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete a koronavírus-járvány miatti két év kényszerpihenő után idén szeptember 17-én, szombaton 14:00 órától megrendezi a hagyományosnak számító kulturális és szórakoztató eseményét: „Fogadd el, fogadj el!” címmel a 16. Esélyegyenlőségi Napot a Kazinczy Ferenc Tagiskolában.

Ha szüreti időszak, akkor mustgáz veszély

Dátum: 2022. szept 10. 08:00

Megkezdődött a szüreti időszak, fokozottan kell figyelni a mustgáz veszélyeire.

Szarvasok násza

Dátum: 2022. szept 10. 08:00

Ismét zeng az erdő, veszélyes az út!

Október 3-án Szűcs Judith koncertjével kezdődik az Idősek Hónapja programsorozata

Dátum: 2022. szept 09. 21:37

Kazincbarcika Város Önkormányzatának támogatásával idén is számos előadás várja a szépkorúakat októberben, az Idősek Hónapja Kazincbarcikán programsorozaton. A nyitórendezvényre október 3-án (hétfőn) 14:00 órától Szűcs Judith koncertjére szeretettel várjuk az érdeklődőket a Don Bosco Sportközpontba.

Újra van egyetemi képzés Kazincbarcikán

Dátum: 2022. szept 09. 14:00

Sajtótájékoztatón jelentette be Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester, Prof. Dr. Viskolcz Béla, a Miskolci Egyetem Anyag és Vegyészmérnöki Kar Kémiai Intézetének igazgatója, Varga Béla, a BorsodChem Zrt. HR és Kommunikációs igazgatója, Szabóné Bánfalvi Marianna HR-szolgáltatások főosztályvezetője, Csernaburczky Ferenc, az Irinyi János Református Oktatási Központ igazgatója, Gérus Béla szakmai igazgatóhelyettes, valamint Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke, hogy elindult az egyetemi vegyészmérnöki alapképzés Kazincbarcikán. A képzésnek helyet biztosító Irinyi János Református Oktatási Központban szeptember 9-én a hallgatók már az első órán részt is vettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk