http://kolorline.hu/Dalostalálkozó Vadnán

Dalostalálkozó Vadnán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Sokadik alkalommal rendeztek dalostalálkozót Vadnán, a helyi Őszirózsák Nyugdíjas Klub Egyesület szervezésében, július 1-én. A program alapgondolatát a barátságos viszony ápolása adta a különböző klubokkal, hiszen a tagok számtalan esemény közös résztvevőivé váltak az évek folyamán. A rendezvényre meghívást kapott az Alsószuha Népdalkör, a bodollói Búzakalász éneklő csoport, az Őszirózsák Népdalkör Borsodnádasdról, az Őszi napsugarak Népdalkör Halmajról, a fügödi Férfi Dalárda, a múcsonyi Hagyományőrző Pávakör, a Kazai Nótakör, a sajóivánkai Nyitnikék Népdalkör, a Pávakör Szögligetről, Rudabányáról a Rozmaring népdalkör és  természetesen a házigazda Őszirózsák Népdalkör .  A bemutatót Bencze Péter polgármester és Czakó Lászlóné az egyesület vezetője nyitották meg, majd a csoportok egymás szórakoztatására rövid nótacsokrot adtak elő.  A programot színesítette az Avas Kulturális Egyesület táncelőadása, valamint a boldogkőváraljai Subert Vilmos szólóénekes műsora. A vendéglátók saját készítésű töltött káposztával és kemencében sült kapros-túrós, illetve kapros-krumplis lángossal kedveskedtek a meghívottaknak. Minden résztvevő emléklappal és ajándékkal tért haza. A közreműködők közül a vadnai Őszirózsák Népdalkör a június 26-án zárult VII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud hajdúszoboszlói döntőjében ezüst minősítést szerzett, míg a fügödi Férfi Dalárda kategóriájában aranyminősítéssel végzett, Subert Vilmos szóló ének kategóriában pedig a kiemelt arany minősítést érdemelt ki.

További híreink

Kiállítás Göőz Pál emlékére

Dátum: 2017. nov 22. 12:31

Göőz Pálra emlékeztek Vadnán.

Médiaközpont: új korszak kezdődött a kazincbarcikai média életében

Dátum: 2017. nov 22. 09:40

A térség egyik legkorszerűbb médiaközpontját adták át november 21-én Kazincbarcikán.

5 dolog, amiért már novemberben érdemes készülni a karácsonyra 

Dátum: 2017. nov 22. 09:00

A karácsony-fanatikusok táborába tartozol, vagy hallani sem akarsz az ünnepi felhajtásról? Van 5 érvünk, amiért érdemes már korábban elkezdeni a felkészülést!

Forgalomkorlátozás lesz a miskolci Búza téren

Dátum: 2017. nov 21. 14:00

Burkolatjel festési munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Miskolcon, a Búza téren, a 3-as és a 26-os számú főutak csomópontjában a következő napokban – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Programajánló

Kiállítás

Kazincbarcika

Krumplilángos fesztivál

Bánhorváti

Kazincbarcika - Torpedo Floorball

Kazincbarcika

Szent Borbála szobor felszentelése

Ormosbánya

Adventi kézműves foglalkozások

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk