http://kolorline.hu/Dalostalálkozó Vadnán

Dalostalálkozó Vadnán

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

Sokadik alkalommal rendeztek dalostalálkozót Vadnán, a helyi Őszirózsák Nyugdíjas Klub Egyesület szervezésében, július 1-én. A program alapgondolatát a barátságos viszony ápolása adta a különböző klubokkal, hiszen a tagok számtalan esemény közös résztvevőivé váltak az évek folyamán. A rendezvényre meghívást kapott az Alsószuha Népdalkör, a bodollói Búzakalász éneklő csoport, az Őszirózsák Népdalkör Borsodnádasdról, az Őszi napsugarak Népdalkör Halmajról, a fügödi Férfi Dalárda, a múcsonyi Hagyományőrző Pávakör, a Kazai Nótakör, a sajóivánkai Nyitnikék Népdalkör, a Pávakör Szögligetről, Rudabányáról a Rozmaring népdalkör és  természetesen a házigazda Őszirózsák Népdalkör .  A bemutatót Bencze Péter polgármester és Czakó Lászlóné az egyesület vezetője nyitották meg, majd a csoportok egymás szórakoztatására rövid nótacsokrot adtak elő.  A programot színesítette az Avas Kulturális Egyesület táncelőadása, valamint a boldogkőváraljai Subert Vilmos szólóénekes műsora. A vendéglátók saját készítésű töltött káposztával és kemencében sült kapros-túrós, illetve kapros-krumplis lángossal kedveskedtek a meghívottaknak. Minden résztvevő emléklappal és ajándékkal tért haza. A közreműködők közül a vadnai Őszirózsák Népdalkör a június 26-án zárult VII. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud hajdúszoboszlói döntőjében ezüst minősítést szerzett, míg a fügödi Férfi Dalárda kategóriájában aranyminősítéssel végzett, Subert Vilmos szóló ének kategóriában pedig a kiemelt arany minősítést érdemelt ki.

További híreink

Ha nyár, akkor irány Fónagyság

Dátum: 2017. júl 21. 09:00

Több mint húsz éve szervez tábort Fónagyságon a Gyermekek Háza-Kézművesház, ami idén július 17-től július 22-éig tart.

Másodfokú hőségriadó van érvényben

Dátum: 2017. júl 20. 16:50

Az Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár 2017. július 22-én 00.00 órától július 23-án 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki, mert vasárnap éjfélig tartós kánikulára számíthatunk.

Érthetetlen döntés született a kazincbarcikai iskolaigazgatói kinevezésről

Dátum: 2017. júl 20. 14:48

Mint ahogy arról korábbi lapszámunkban már beszámoltunk, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola intézményvezetői pozíciójának betöltésére pályázat került kiírásra néhány hónapja.

5-2-es győzelem a Tállya ellen

Dátum: 2017. júl 20. 10:24

Újabb edzőmérkőzést játszott hazai pályán csapatunk, az ellenfél ezúttal az NB III-as szinten jó kerettel rendelkező Tállya csapata volt.

Programajánló

Mezey István emlékszoba és kiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Kabarci-k tárlata

Mezey István Művészeti Központ

Vidám játékos udvari vetélkedő

Idősek klubja

I. Császtai Vadásztalálkozó

Császta szőlőhegy - rendezvény tér és pincesor

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk