KolorTV élőben

http://kolorline.hu/A Szent Szív Alapítvány Mikulása várta a gyerekeket Edelényben

A Szent Szív Alapítvány Mikulása várta a gyerekeket Edelényben

Szerző:

Szűcs Krisztina

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Térség

A Római Katolikus Szent Szív Alapítvány az idén második alkalommal rendezte meg a hittanos gyerekek számára a Mikulás ünnepséget.

Az alapítvány célja elsősorban a fiatalok programjainak támogatása. Lehetőségeikhez mérten minden évben hozzájárulnak a gyerekek nyári táborozásához, valamint 60 hittanos és jól tanuló gyermek iskolakezdését könnyítik meg, egyenként 5000.-Ft-os vásárlási utalvánnyal. Anyagi forrásuk az adó 1 %-ból és adományokból tevődik össze, illetve alkalmanként programokat szerveznek a katolikus templomban, amelynek bevételeit szintén az alapítvány használja fel. Ebben az évben a Fényszínház előadásában a Jelenések című lézer-show műsort tekinthették meg az érdeklődők. A befolyt összegből tartották meg többek között december 04- én a Mikulás ünnepséget. A megjelent mintegy 200 gyereket a Csiribiri együttes szórakoztatta, majd a Télapó egy-egy csomaggal ajándékozta meg a résztvevőket. A műsor kezdete előtt Kelemen István plébános mesélt a fiataloknak Szent Miklós püspök életéről.

 

 

További híreink

Karácsonyi meglepetés a szépkorúaknak

Dátum: 2017. dec 15. 14:56

Karácsonyi műsort adtak ma a Tompa Mihály Református Általános Iskola diákjai és a Nefelejcs Tagóvoda óvodásai a Muskátli úti Nyugdíjasházban. Az ünnepségen Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere is ünnepi beszédet mondott.

A Tompában is választható lesz a menü

Dátum: 2017. dec 15. 14:47

Január elsejétől az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolájában is lehet választani A és B menü.

Tájékoztató téli igazgatási szünetről

Dátum: 2017. dec 15. 13:12

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2017. december 21. napjától december 29. napjáig igazgatási szünet miatt a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

KolorTV élőben

Programajánló

III. adventi gyertyagyújtás

Berente - Fő tér

Noir Színház - Aladdin

Kazincbarcika

Mézeskalács díszítő foglalkozás felnőttek részére

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Művelődési Ház - Berente, Bajcsy-Zsilinszky út 1.

XXVI. ÜNNEPI HANGVERSENY

Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnázium - Edelény

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk