Kazincbarcika

Költészet Napja

Dátum: 2021. ápr 11. 08:19

A Költészet Napját Magyarországon először 1956-ban ünnepelték, a nyári könyvhéten. Csupán 1964-től kötődik ez a könyvünnep József Attila születésnapjához, április 11-éhez. A könyves szakterület minden képviselője kiemelt ünnepként kezeli.

Döntetlent játszott a Kazincbarcika

Dátum: 2021. ápr 10. 10:00

A Merkantil Bank Liga harmincegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC hazai pályán fogadta a Szentlőrinc csapatát. Az április 7-ei mérkőzés 1:1-es végeredménnyel zárult.

A második emeletről dobta ki a hangfalakat

Dátum: 2021. ápr 10. 09:30

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Újra Spartan Race Kazincbarcikán

Dátum: 2021. ápr 09. 18:16

Kedves Spartanok! Nyári versenyünk helyszíneként visszatérünk a Bükk lábához, egy sokatok által már jól ismert helyszínre! Tartsatok velünk Kazincbarcikára ezúttal egy teljes Trifekta hétvégére!

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. április 9.

Dátum: 2021. ápr 09. 17:58

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Scool-túra Kazincbarcikán

Dátum: 2021. ápr 08. 15:05

A Határtalanul program keretén belül, április 6-án Kazincbarcikán tehetett – a koronavírus-járványra tekintettel – virtuális sétát az az ötven diák, akik csatlakoztak az online eseményhez.

Kölcsönzés másképp a városi könyvtárban

Dátum: 2021. ápr 08. 10:21

Az Egressy Béni Városi Könyvtár a zárva tartás ideje alatt telefonon és online biztosítja a könyvek kölcsönzését.

Klímaadaptációs kérdőív a lakosság számára

Dátum: 2021. ápr 07. 09:52

Napjainkra a kutatók egyetértenek abban, hogy a klímaváltozás jórészt emberi eredetű és sokan hangsúlyozzák, hogy hamarosan elérjük, vagy már el is értük azt a pontot, amikor visszafordíthatatlanná válik. Vagyis szükségszerűvé válik, hogy a változó klíma negatív hatásaihoz mi emberek minél jobban és gyorsabban tudjunk alkalmazkodni. A klímaadaptáció az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást jelenti. A hatékony klímaadaptáció alapja a víz.

Időpontot kell foglalni az ügyintézéshez

Dátum: 2021. ápr 07. 09:47

A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), központi ügyfélszolgálatain, kirendeltségein és ügyfélszolgálati helyein a személyesen megjelenő ügyfeleket időpontfoglalással fogadja.

Április 7-étől tanszünetes menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai

Dátum: 2021. ápr 07. 09:42

A Volánbusz tájékoztatója szerint 2021. április 7-étől (szerdától) visszavonásig az elővárosi, regionális és országos járatok, valamint a Budapest környéki (agglomerációs) autóbuszok ideiglenesen a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az egész országban.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk