Kazincbarcika

Tájékoztatás oltási regisztrációs és időpontfoglalási lehetőségről

Dátum: 2021. jún 06. 09:00

Tisztelt Városlakók! Kazincbarcika Város Önkormányzata a továbbiakban is fontosnak tartja, hogy minél többen éljenek az oltás adta védelem lehetőségével.

Pedagógusnap - Köszönetet mondanak a városvezetők a pedagógusoknak

Dátum: 2021. jún 06. 08:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata Pedagógusnap alkalmából szeretettel köszönti a nevelési-oktatási intézmények aktív és nyugdíjas dolgozóit. A járványügyi helyzetre vonatkozó kormánydöntésekre tekintettel, miszerint több száz fős rendezvény továbbra sem tartható, a hagyományos, nagyszabású és nagy létszámú ünnepi gálaműsor megszervezésére nincs lehetőség, így a jutalmak intézményekbe történő eljuttatásával és ezúton köszöntik a városvezetők a pedagógusokat.

Új rendszámtáblák Magyarországon

Dátum: 2021. jún 06. 08:00

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet alapján 2022. július 1-től a négy betűből és három számból álló új rendszámtáblákat vezetnek be. A közlemény szerint az átállás felmenő rendszerben történik meg, az új formátumú táblákat az újonnan forgalomba helyezett járművek kapják meg jövő nyártól.

Vége az egyszer használatos műanyagok korának

Dátum: 2021. jún 05. 09:00

Július 1-től tilos lesz forgalomba hozni néhány egyszer használatos műanyagtermékeket, áll a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletben.

Éjszakai etapok és különleges látványelemek is színesítik a 8. Kolorfutást augusztus 21-én

Dátum: 2021. jún 05. 08:30

Idén is lesz Kolorfutás augusztus 21-én! A szervezők számtalan újdonsággal készülnek, többek között a szokásoktól eltérően éjszakai rajtokkal várják a futást szerető érdeklődőket. A nevezés június 7-én este 19 órakor nyílik meg a www.kolorcity.hu weboldalon, ahol kizárólag online lehet jelentkezni.

Új funkciókkal bővül a védettséget igazoló applikáció

Dátum: 2021. jún 05. 08:00

Június közepére készülhet el a digitális védettségi igazolvány újabb fejlesztése. Az új funkció bevezetésével leolvashatóvá válik, hogy az applikáció használója mikor kapta meg a második oltását.

Időpontfoglalás szükséges a Kazincbarcikai Kórházban

Dátum: 2021. jún 04. 09:00

Több vizsgálathoz is időpontfoglalás szükséges a Kazincbarcikai Kórházban, ahol korlátozottan van lehetőség a hozzátartozók látogatására

Újra nyitva a Kazincbarcikai Fedett uszoda

Dátum: 2021. jún 04. 08:00

Május 26-án nyitott ki újra a Kazincbarcikai Fedett Uszoda. A sportlétesítmény a nagyközönség számára, hétköznapokon 08:00 órától 18:00 óráig, szombaton és vasárnap pedig 14:00 órától 20:00 óráig tart nyitva. Fontos, hogy Magyarország Kormányának döntése értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható a létesítmény!

Körforgalom épül a 26-os úton

Dátum: 2021. jún 03. 12:40

Újabb, nagy volumenű közlekedési infrastruktúra-fejlesztési beruházás indult Kazincbarcikán június 2-án. A 26-os út, a Tesco melletti Attila út, a Hadak útja és a Budai Nagy Antal utca egyes szakaszait érintve körforgalom kerül kialakításra.

Hamarosan kezdetét veszi a nyári szünet a kazincbarcikai óvodákban

Dátum: 2021. jún 03. 11:16

Már készülnek a Kazincbarcikai Összevont Óvodákban a nyári zárva-nyitva tartásra. Június 28-tól augusztus 19-ig tartanak zárva a tagintézmények, de természetesen ügyeletet biztosítanak a gyermekek számára.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk