Kazincbarcika

Hamarosan szirénapróba a Borsodchemben!

Dátum: 2020. nov 09. 13:09

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a hamarosan a Borsodchem Zrt. felől érkező szirénahang hangpróbát jelent.

Digitális oktatás a gimnáziumban

Dátum: 2020. nov 08. 15:49

Egy héttel meghosszabbította a digitális oktatást a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban az iskola vezetősége. Továbbra is több pedagógus és munkavállaló beteg vagy karanténra kötelezett, illetve nőtt a COVID tüneteket mutató diákok száma.

A járványhelyzet miatt folyamatosan változik az oktatás rendje a kazincbarcikai nevelési-oktatási intézményekben

Dátum: 2020. nov 07. 11:50

A járványhelyzet miatt folyamatosan változik az oktatás rendje a kazincbarcikai nevelési-oktatási intézményekben. Kérjük, rendszeresen figyeljék az önkormányzat és az intézmények tájékoztatását!

Saját forrásból és személyzettel folytatja az önkormányzat a szervezett dolgozói szűréseket

Dátum: 2020. nov 07. 11:47

Néhány hete az országosan jellemző, így a Kazincbarcikai Kórház Nonprofit Kft. laboratóriumában is megjelenő túlterheltség és egészségügyi szakemberhiány miatt ideiglenesen fel kellett függesztenie az önkormányzatnak a fenntartásában lévő intézmények, cégek dolgozóinak szűrését. Kazincbarcika városvezetése az emelkedő esetszámok miatt fontosnak tartotta, hogy mihamarabb megoldást találjon a kialakult helyzetre, és folytatni tudja a munkatársak szűrését.

A Fitt Barcika órái hétfőtől szünetelnek

Dátum: 2020. nov 07. 11:36

A koronavírus-járványra való tekintettel a Barcika Art Kft. felfüggeszti az önkormányzat megbízásából szervezett Fitt Barcika programsorozatot.

Az éttermekben is szigorodott a maszkhasználat

Dátum: 2020. nov 07. 08:00

Kazincbarcikai éttermek vezetőit kérdeztük, hogy milyen hatással volt a forgalmukra az újabb intézkedés, valamint hogyan fogadták a vendégek a kötelező maszkviselést.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. november 6.

Dátum: 2020. nov 06. 16:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Fitt Barcika – Hatha jóga a nyugalomért

Dátum: 2020. nov 06. 11:42

Új edző és új program majd minden kedden 19 órától a Fitt Barcika résztvevőit az Egressy Béni Művelődési Központ klubtermében. Máté Réka Mariann hatha jóga órákkal készül a mozgás szerelmesei számára.

Kazincbarcika Város Önkormányzata november 3-ától koronavírus szűrőpontot biztosít Kazincbarcikán

Dátum: 2020. nov 06. 08:56

November 3-ától azon betegek számára, akinek egészségi állapota megengedi, és szeretnék felgyorsítani a háziorvos/Nemzeti Népegészségügyi Központ által elrendelt mintavételt, lehetőségük nyílik, hogy előzetes telefonos időpontegyeztetést követően személyesen jelenjenek meg a Kazincbarcika Város Önkormányzata által biztosított szűrőponton.

Kolorcity Kazincbarcika SC – Jegyvisszaváltási lehetőség

Dátum: 2020. nov 06. 08:21

A kormány járványügyi megelőzésre vonatkozó szigorítási döntése alapján a szerdai Kolorcity Kazincbarcika SC - DVSC bajnoki mérkőzésre a stadion befogadóképessége a korlátozások értelmében harmadára csökkent. Mivel az elővételben megváltott jegyek száma a mérkőzés napján közel 150 fővel magasabb volt, mint a rendezvényre beengedhető nézők száma, ezért a szurkolókat érkezési sorrendben tudták fogadni. A jegyek visszaváltására mától november 13-áig van lehetőség a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk