Kazincbarcika

Segítség a segítőknek

Dátum: 2020. okt 04. 11:37

Ünnepélyes keretek között került átadásra a BorsodChem adománya a Kazincbarcikai Mentőállomás részére, amely a munkavállalóik összefogásával valósult meg. Az egy hónapon át tartó "jótékony" testmozgás eredményeként a Társaság támogatja a helyi mentőállomás eszköz vásárlását és az állomás korszerűsítését.

Senior Kul-túra – séta a városban

Dátum: 2020. okt 04. 11:26

Október elsején indult el az Idősek hónapja programsorozat. Az első szépkorúaknak tervezett program a Senior Kul-túra elnevezésű belvárosi séta, szobor- és házfaltúra volt.

Naprakészen Kazincbarcikáról

Dátum: 2020. okt 04. 09:00

Az alábbi totó megfejtői között három páros belépőjegyet sorsolunk ki Prof. Dr. Bagdy Emőke október 19-ei Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására. A válaszokat könnyen megtalálja, ha figyelemmel kíséri médiafelületeinket.

Rajzolj a nagyszüleidről!

Dátum: 2020. okt 03. 10:00

"Mesélj képekben a nagyszüleidről!" - rajzpályázat óvodásoknak és kisiskolásoknak

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 2.

Dátum: 2020. okt 02. 13:41

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Felsőfokú vegyészképzés Kazincbarcikán

Dátum: 2020. okt 02. 11:33

Kihelyezett vegyészmérnöki alapképzésnek adhat helyet Kazincbarcikán az Irinyi János Református Oktatási Központ. A Kémiai Intézet szervezésében a Miskolci Egyetem Műszaki és Anyagmérnöki Kara vegyészmérnöki alapképzést indít levelező szakon a tervek szerint 2021. szeptember elsejétől. Az erről szóló szándéknyilatkozatot szeptember 29-én írták alá a felek a polgármesteri hivatal tanácstermében.

Élmények a nagyival

Dátum: 2020. okt 02. 10:00

"Apró-poéták" történetíró verseny 2-4. osztályos kisiskolás gyermekek számára

Kidőlt egy öreg fa a Jókai téren

Dátum: 2020. okt 02. 08:40

Ma reggelre kidőlt egy öreg akácfa a Jókai téren, a parkolóban álló három autóban okozva sérüléseket. A fellazult talajon a gyökerénél kilazult a növény, ami miatt kifordult a földből. A Barcika Park Nonprofit Kft. munkatársai a helyszínen elvégezték a darabolást, és a takarítási munkálatokat. A fasor átvizsgálását elvégzik és szükség esetén, a vágásérett fákat még a mai nap folyamán kivágják.

Főzésre fel!

Dátum: 2020. okt 01. 15:10

A "Nagyi titkos receptje" recept - és tálalási versenyre invitálunk minden nagymamát!

Tájékoztatás színházi előadás elhalasztásáról

Dátum: 2020. okt 01. 13:16

A Szlovák Kormányzat szükségállapotot rendelt el, így a Kassai Thália Színház "Légy jó mindhalálig" című előadását a meghirdetett időpontban nem tudjuk megtartani. Az időpontváltozásról később tájékoztatjuk Önöket!

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk